• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Bodygiard1

User
    Player
    * Nick-ul tău:Bodygiard1

* Propunere: Creerea unei noi secțiuni de tip castle war, in care obiectivul jucătorilor e sa cucereasca, castelul inamicului, pentru a face astea va trebui sa petreacă 2 minute într-o zona desemnata. Player iilor vor putea sa își cumpere upgraduri pentru baza si pentru ei, de exemplu: Upgraduri la armuri si săbii(ca si la bedwars) dar pentru baza vor putea sa cumpere npc-uri care sunt arcași si au un accuracy de 40% care vor sta in anumite zone pe insule sa apere insula. Toate acestea se vor cumpăra cu diamante care pot fi colectate dintr-o zona comuna.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Va diversifica serverul si va crea o nouă secțiune care ca si orice alta secțiune poate sa fie cu suces sau sa deie fail!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar crea o nouă metoda persoanele vor putea compara skillulile lor. De asemenea nu cred ca am mai auzit un server care sa aibă ceva asemănătoriu(sar putea sa greșesc)

* Alte precizări:  Pentru orice alte intrebarii in comentarii sau pe discord Bodygiard1#4346

IonutQG.

User
    Player
    In viata mea n-am auzit de Castel War dar suna fain :pro:  

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Intr-adevar, ar fi ceva ok, insa ar fi mult prea mult de munca. Plus ca exista deja multe minigame-uri pentru PVP.
    Din pacate votul meu este :contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Salut! Intr-adevar, ar fi ceva ok, insa ar fi mult prea mult de munca. Plus ca exista deja multe minigame-uri pentru PVP.
    Din pacate votul meu este :contra:
    Da sunt foarte multe mini gameuri cu pvp, dar acesta vba include foarta multa strategie de asemenea!

Limo338 🌺

User
    Player
    O idee interesanta ce ar atrage jucatori noi pe server, care ar imbunatatii serverul si care ar creea o parere si mai buna despre server, venind cu un nou minigame care nu a fost asa de des intalnit.

:pro:

Succes! ^^

aLexeiC

VIP
    VIP
    Este o ideie foarte buna prima data aud de asa ceva si chiar ar fi misto daca ar fi si la noi.

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Salut, este o idee buna, dar parerea mea este ca trebuie ceva munca.

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Nu cred ca ar strica un mini game de acest fel si cred ca ar aduce ceva playeri la cum suna.

Alex_Rosu

User
    Player
    Este o idee foarte buna.

De la mine ai : Pro

Last edited by a moderator:

da4ius2006

User
    Player
    Salut 

Imi place foarte mult ideea, nu am mai auzit de lucruri de genul asta si cred ca va atrage multi jucatori

Votul meu este :pro:

AiceFx

User
    Player
    Mi se pare o idee foarte buna, pare foarte interesant acest joc care este diferit de bw   :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Imi place cum suna, ar fi super interesant. Nu am mai auzit niciodata de acest game, ar fi super sa se adauge. Este ceva de munca, insa cred ca ar merita.

De la mine ai :pro: .

Bafta!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Propunerea este una buna, cred ca ar fi interesanta :pro:  

Szeb

User
    Player
    :contra: Deja exista multe sectiuni ce presupun PvP-ul, iar ceea ce ai propus e relativ asemanator cu bw.

Bodygiard1

User
    Player
    :contra: Deja exista multe sectiuni ce presupun PvP-ul, iar ceea ce ai propus e relativ asemanator cu bw.
    Multumesc de vot, inteleg de ce ai zice asta, dar jocurile de tip pvp se bazeaza pe forta bruta, cine e mai bun la pvp castiga, aceasta sectiune va fi mai mult despre strategie de cat forta bruta.

ItzDr1nK

User
    Player
    Nu am mai auzit de acest minigame pe care il propui dar pare destul de interesant si atractiv la prima parere.Este mult de munca dar cred ca se merita. :pro:

ItzCodita

User
    Player
    Personal mi se pare o propunere interesanta dar deja sunt minigame-uri pe Arcade, într-adevăr nu de acest fel și plus de asta este mult de munca. Personal cred ca mai bine ne-am fixa pe secțiunile actuale pentru a le îmbunătății, din păcate votul meu este :contra:

bixboxamigos

User
    Player
    O idee extraordinara pentru strategie !

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Jocul propus de tine suna prea mult a Bedwars si pe Gamster sunt multe minigame-uri de PVP de la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.