• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.
    * Nick-ul tău:pufuleteAnonim

* Propunere: Sa existe minigameul "The Bridge"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multor playeri care se joaca pe gamster le place acest minigame

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Minigameul "The Bridge" consta in a puncta 5 puncte pana a castiga . Intre doua baze (a ta si a inamicului) exista un pod. Tu trebuie sa treci de acel pod , sa ajungi in baza inamicului si sa sari intr-un portal pentru a puncta . Primul care ajunge la 5 puncte castiga

Danuq1w2e3

User
    Player
    Salut, cu 3-4luni in urma era asa ceva, dar s-a scos ca nu era jucata practic de nimeni si nu cred ca mai are rost sa o mai faca odata.

Deci...  :contra: .

Poate acum o sa aibe mai multi playeri deoarece a devenit mai po*Cenzurat*r , si chiar daca nu are multi playeri , ar putea fi acolo deoarece catorva playeri le place si odata ce sunt mai multe mingameuri/gamemoduri  serverul o sa atraga mai multi playeri 

* Nick-ul tău:pufuleteAnonim

* Propunere: Sa existe minigameul "The Bridge"

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multor playeri care se joaca pe gamster le place acest minigame

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Minigameul "The Bridge" consta in a puncta 5 puncte pana a castiga . Intre doua baze (a ta si a inamicului) exista un pod. Tu trebuie sa treci de acel pod , sa ajungi in baza inamicului si sa sari intr-un portal pentru a puncta . Primul care ajunge la 5 puncte castiga
    Acum ma uitam peste propuneri si am vazut ca si MaloneL a facut aceasta propunere . Nici nu am vazut asta cand am facut cererea . Spun asta ca sa nu credeti ca vreau sa il copiez sau lucruri de acest gen . Multumesc de intelegere!

Gabrihell_Jf

User
    Player
    Salut, in trecut a mai fost ,,The Bridge" si a fost scos fiindca nu era jucat, de la mine ai :contra: .

Good luck in continuare!

mini.

god gaymer
    Player
    Deja exista o propunere, ca a ta, totusi, voi da :contra: , deoarece sectiunea nu era jucata. In schimb, ai sectiunea Arcade Mixed.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:contra: Deoarece, aceasta sectiune era pe server in trecut, dar, nefiind jucata, au inlocuit-o cu Arcade Mixed.

Jamaicanu

User
    Player
    Sault!

Votul meu este :contra:  deoarece acest minigame a fost in trecut,insa nu a fost jucat si a fost scos.

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut,inainte sa imi exprim votul,as vrea sa iti multumesc ca iti dai intentia in dezvoltarea Serverului,oferind sugestii.

Desi imi place ideea sectiunii,care aduce o oarecare nostalgie serverului,votul meu este :contra: ,deoarece a existat in trecut,si a fost scos deoarece nu era jucat.Nu te lasa demoralizat,poate urmatoarea ta sugestie va fi implementata pe Server!

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

S-a mai propus acest lucru.Daca acest minigame a fost scos,exista un motiv.

Votul meu este un :contra:

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut!

Acest minigame a fost pe server in trecut dar a fost scos, deoarece sectiunea nu mai era jucata.

:contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este una buna ! Avand in vedere ca acest minigame a mai fost acum cateva luni si a fost scos , nu i vad rostul si a doua oara ! :contra:

DavidFNaF

User
    Player
    Acest minigame a mai fost in trecut, nu a fost jucat. 

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, aceasta sectiune a mai existat in trecut si a fost scoasa din cauza lipsei de jucatori.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    S-a mai propus asta de multe ori dar mereu am fost :pro: imi placea mult sectiunea si o vreau inapoi

I_EPiC_I

User
    Player
    Salut, sectiunea imi place foarte mult :pro: doresc aceasta sectiune sa revina!

CasianKSI

User
    Player
    Salut, 

Si mie imi lipseste aceasta sectiune, :pro:

stasicMD

User
    Player
     Iubesc minigameul The Bridge si as vrea sa fie adaugat si pe serverul Gamster! De la mine ai  :pro:

Master.

🔥 BedWars 🔥
    Player
    Salut!

Imi place foarte mult acest minigame si mereu trebuie sa ma joc pe alt server pentru acesta ceea ce nu-mi place! As vrea sa revina.

Sincerely yours,
    The_Master_YTB
    :pro: .

Status
    Not open for further replies.