• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Sincer mi s-a facut dor de acest minigame, si nu cred ca sunt singurul. Este un minigame ce nu implica foarte multe chestii, e usor dar in acelasi timp interesant ce iti capteaza atentia. Cred ca acum vor fi mai multi jucatori dornici sa se joace acest minigame.

Acestea fiind spuse, eu iti voi da :pro: .

VapeSMG

User
    Player
    Salut,

Imi place propunerea ta deoarece cateodata imi vine dorul de The Bridge dar nu mai gasesc servere si ar fi frumos sa il avem, cu toate ca nu se prea juca, e fun sa te joci cu toti prietenii tai intr-un meci.

Votul meu este  :pro: Succes in continuare

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Sincer eu iubesc acest minigame si imi este dor de el , daca va fi pe server voi juca cu placere.Daca acest minigame va fi pe server , va atrage multi playeri deoarece nu este deloc complicat dar este foarte distractiv.

:pro: .

Last edited by a moderator:

Apocalypse53

User
    Player
    Salut!

The Bridges e un minigame foarte fain si trebuie bagat inapoi.

:pro: .

AngroysJR

User
    Player
    Salut!

TheBridge este un minigame interesant pe care l-as juca pe server si nu implica multe chestii si nu necesita atat de mult timp pentru 1 meci!

:pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Acest minigame a mai fost adaugat in trecut, insa a fost scos din cauza inactivitatii. Decat sa se adauge iar si sa ingreuneze sistemul pe care functioneaza serverul, mai bine nu s-ar mai adauga deloc.

:contra:

Status
    Not open for further replies.