• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

al3xionut08

User
    Player
    *Nick: al3xionut08

* Propunere: Sa se dea tokens si prin alte moduri inafara de vote si gamster war. De exemplu prin timpul jucat, la 24h jucate pe sectiune sa primesti 50 tokens sau prin win-uri, daca ai 100 de win-uri pe bedwars sa primesti niste tokens

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca ar influenta in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca ar fi mai folosit token shop-ul si multi vor dispune de grade , iteme sau cosmetice mai usor.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Vreau sa se adauge inapoi worldedit pe creative modern.

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este interesanta si cred ca este utila deoarece ai avea sansa sa faci mai repede tokens.

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este,

:pro:

AngroysJR

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este interesanta în faptul că vei putea face tokenuri mai repede, dar oamenii pentru a face tokenuri vor pune hackuri de tip afk, macro pentru a sta nonstop sau a face winuri fake pe server si alte tipuri de acest hack!

Deci votul meu este: :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Eu nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece unii jucatori vor apela la hack-uri/mod-uri pentru a sta mai mult online pe server pentru a castiga mai multe tokenuri ceea ce nu ar fi corect fata de ceilalti ce stau si se joaca corect. In plus, poti castiga tokensuri si folosind Gamster Launcher. Vei primi 1000 tokens la prima conectare pe server cu acesta si de fiecare data cand votezi vei primi mai multe, in comparatie cu ceilalti ce nu folosesc. Un alt mod de a face tokenuri este alaturandu-te echipei Gamster de Folding, mai multe detalii sunt pe Discord. 

Deci, in concluzie, votul meu este :contra:

_I_xMxMx_I_

User
    Player
    Salut ! sunt de acord cu aceasta sugestie pt. ca e destul de greu sa obtii tokens daca nu votezi .

ITZANDREWRO

User
    Player
    Salut, ideea ta e destul de interesanta, mai ales pe bedwars/skywars.

de la mine ai :  :pro:

gicutulsmech

User
    Player
    Salut, eu nu sunt de acord cu propunerea ta, fiind multi playeri pe server cu Sisteme anti afk/hack-uri etc. Metoda de a vota ramane cea mai buna in rest de la mine ai un :contra:

NuSuntScrime

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este interesanta si cred ca este utila deoarece ai avea sansa sa faci mai repede tokens.

Vote-ul meu este,

al3xionut08

User
    Player
    Salut!

Ideea ta este interesanta în faptul că vei putea face tokenuri mai repede, dar oamenii pentru a face tokenuri vor pune hackuri de tip afk, macro pentru a sta nonstop sau a face winuri fake pe server si alte tipuri de acest hack!

Deci votul meu este: :contra:

Salut, eu nu sunt de acord cu propunerea ta, fiind multi playeri pe server cu Sisteme anti afk/hack-uri etc. Metoda de a vota ramane cea mai buna in rest de la mine ai un :contra:

Salut!

Eu nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece unii jucatori vor apela la hack-uri/mod-uri pentru a sta mai mult online pe server pentru a castiga mai multe tokenuri ceea ce nu ar fi corect fata de ceilalti ce stau si se joaca corect. In plus, poti castiga tokensuri si folosind Gamster Launcher. Vei primi 1000 tokens la prima conectare pe server cu acesta si de fiecare data cand votezi vei primi mai multe, in comparatie cu ceilalti ce nu folosesc. Un alt mod de a face tokenuri este alaturandu-te echipei Gamster de Folding, mai multe detalii sunt pe Discord. 

Deci, in concluzie, votul meu este :contra:
    Pentru aceste chestii se baneaza.

MrPies1

User
    Player
    Multi vor abuza de activitate să facă tokens iar după vei face prea repede și ușor tokensurile. De la mine ai :contra:

AngroysJR

User
    Player

Alex.889

User
    Player
    Eu zic ca e o idee buna tokenurile se fac greu in general, iar ideea ta ar ajuta mult. Eu as sta 24h online stiind ca voi primi tokenuri pentru asta

DarkAshe

User
    Player
    Activitate, egzista anti-AFK. 100 token pentru un singur win pe bedwars? E cam exagerat, economia serverului va fi rupta, nu ma lua gresit ideia pare destul de buna. 

Daca pentru un win pe bedwars ai castiga 1-2 tokens, vei putea aduna in timp tokens si nu cred ca hackerii se vor putea ascunde pentru mult timp si vor fi banati

In orice caz ideia e buna, dar rewardurile sa fie mai fici si fara tokens pentru activitate

Last edited by a moderator:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Pe server sunt destule metode de a face tokens, asadar nu mai trebuie alte metode.

Metode de a face tokens:

• Votand serverul
    • Folosind Gamster Launcher
    • Tournaments
    • Evenimente
    • Gamster War Event
    • Gamster folding pe discord
    Topic closed.

Status
    Not open for further replies.