• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.
    * Nick-ul tău:pufuleteAnonim

* Propunere: Chiar daca nu ai GoD si ai nick , sa ai voie sa folosesti culorile rosu negru , si fonturile

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Playerii care au cumparat nick nu ar fi limitati sa isi puna niste culori anume

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece noi am platit 5e ca sa ne putem pune numele in mai multe culori , si mi se pare corect sa avem voie sa ne punem orice culoare deoarece noi am platit niste bani

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca ar fi o idee buna, deoarece toti jucatorii ce isi cumpara nick vor avea acces la prea multe culori si fonduri. acest lucru ar ingreuna chatul mult si l-ar face greu de citit. 

:contra:

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Daca toti jucatorii  ar avea acces la toate culorile si fonturile posibile, ar fi foarte greu de citit chat-ul si probabil ca s-ar provoca destul de mare lag. Personal sunt  :contra:

Flix

User
    Player
    Salut! Propunerea ta nu este una tocmai buna deoarece daca toti jucatorii ar avea acces la culorile / fonturile speciale chat-ul ar fii foarte greu de citit si daca ai acces la culorile respective daca cumperi doar nick, ce rost ar mai avea sa cumperi variantele mai speciale? :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Dupa cum s-a spus si mai sus, chat-ul ar fi mult mai greu de citit si s-ar produce o aglomerare fara sens a chat-ului.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu cred ca propunerea ta nu este una foarte buna. Deoarece, daca toti jucatorii ar avea font/culori, chat-ul ar fi foarte greu de citit, si s-ar produce o aglomerare fara sens. Cu parere de rau , de la mine ai :contra:

FenixG3

User
    Player
    Salut! Culorile inchise, in special negrul si rosul accentuat ingreuneaza chat-ul, si nu ajuta cu nimic. Consider ca gradul GoD, care nu este asa comun, le poate folosi, insa daca orice persoana care are nick, si-ar pune acele culori, ar fi un haos total.

Votul meu este :contra:

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea, aceasta propunere nu este una tocmai buna si utila. Multi playeri noi isi imagineaza acest culori culori cu grade mari cum ar fi staffi si i-ar putea ajuta, nu vad rostul ca tota sectiunea sa isi puna doar rosu si negru.

Din pacate, de la mine ai :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Dupa cum s-a discutat mai sus, chat-ul ar deveni ilizibil, deci ideea ta nu este una tocmai buna.

Status
    Not open for further replies.