• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

NuSuntScrime

User
    Player
     Nick-ul tău:NuSuntScrimelv2

* Propunere: Sa se adauge regula sa ai 12 ani pentru a face cerere staff pentru ca , sunt multi playeri de 12 ani care ar vrea sa incerce sa fie staff si pot sa se schimbe sa fie mai bine din toxici daca ajung staff si stiu ca e pusa regula de 14 ani ca sa fie playerii maturi in staff dar , dar daca o sa fie din nou cu 12 ani cum am spus mai sus o sa ajute playerii sa fie non-tixici si sa fie mai mult staff pe sectiuni pentru ca cu regula asta de "14 ani" staff ul pe sectiuni a scazut asa ca asta este propunerea mea.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In a aduce mai mult staff si sa scape de toxici adica bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ca sa fie mai mult staff , mai putini toxici si sectiunile sa fie bine organizate cu un staff care o sa fie unit!

* Subserver:Global

* Alte precizări: Sper sa fie o propunere buna.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, nu multi oameni de 12 ani sunt constienti de consecințele greselilor pe care le fac si astfel pot primi remove deși eu nu vad nicio greseala.Sd-a mai sugerat asta de inca 2 ori si nu a primit niciun vot pro, fiind o propunere oribila.  :contra:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! In opinia mea, propunerea ta nu este o idee buna.

Un prim argument in sprijiunul acestei afirmatii se refera la faptul ca la varsta de 12 ani, nu prea intelegi tot ce se intampla pe chat. De exemplu, poate unii copiii nu stiu toate prescurtarile unor injuraturi, si nici nu sunt familiarizati cu intelesul acestora. Acest lucru ar putea duce la jucatori ce nu sunt sanctionati conform regulamentului. S-ar putea isca discutii si asa-zise favorizari pentru unii. De asemenea, nu este indicat ca la acea varsta sa stii intelesul fiecarui cuvant. In plus, ai destul timp la dispozitie sa le intelegi, nu te obliga nimeni s-o faci la aceasta varsta. 

Un al doilea argument este legat de puterea de a constientiza ca anumite actiuni pot aduce si parti negative. Orice faci are repercusiuni. La varsta de 12 ani nu intelegi asa de bine acest fapt. Nu zic ca toti copiii de acea varsta sunt incapabili sa vizualizeze acest lucru, insa daca il alegi pe X si nu pe Y, multi o sa zic ca exista favorizari, de aceea ar fi mai bine ca aceasta regula sa fie aplicata pentru toata lumea. Daca tu chiar iti doresti sa devi Staff si depui suflet si muncesti, acesti 2 ani nici nu se vor simti. Timpul este relativ, priveste acesti ani ca o parte buna ce te va ajuta sa te maturizezi si ai sa observi ca timpul zboara.

In concluzie, votul meu este :contra: . Aceasta este parerea mea si am s-o sustin. 

Semnat, LD

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!
    Din punctul meu de vedere propunerea nu ar fi prea buna.

1. La varsta de 12 ani , nu esti destul de constient de consecintele care se pot intampla. Un copil de 14 ani este constient de consecinte si gandeste rational.
    2. Un copil de 12 ani nu este rezistent din punct de vedere emotional. Un copil de 14 ani este.
    3. Un copil de 12 ani nu poate face fata stresului sau situatiilor sub presiune atat de bine cum poate un copil de 14 ani.

Cu toate cele spuse eu iti voi acorda :contra: .

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Varsta minima pentru a aplica in staff a fost de 12 ani si sincer, in acea perioadad, au fost mai multe abuzuri decat iti poti inchipui. Totusi si 14 ani mi se pare putin, insa este acceptabil. Cei de 12 ani nu constientizeaza mereu ce rau pot face iar tot ceea ce au in cap este joaca. ( in majoritatea cazurilor) 
    Un membru staff are niste responsabilitati pe care trebuie sa stie cum si cand sa le indeplineasca.
    :contra:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut! In opinia mea, nu e o idee asa buna ca cererile să aibe 12 ani minim deoarece :

-copii toxici

-multe abuzuri(unmute, mute ban) 

-majoritatea copiilor de 12 ani nu sunt maturi 

Votul meu este: :contra:

Nu spun ca toti copii sunt asa, dar majoritatea asa sunt. 

Succes cu propunerea ta 🙂

ItzDr1nK

User
    Player
    Salut, propunerea ta nu are rost sa se puna iar in practica deoarece:

1.Multi copii de 12 ani au o mentalitate gresita.

2.Se fac abuzuri din cauza staff-ului de varsta mica

3.Nu trebuie sa avem mult staff imatur, doar de dragul de a avea.Mai bine putini si buni de cat multi si incapabili.

In concluzie de la mine ai :contra:

Bafta pe viitor!

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut!

Consider ca varsta de 14 ani este cea mai potrivita(desi tot mi se pare destul de mica) pentru a face o cerere, deoarece:

1. Mulți copii ar sanctiona si ar santaja jucătorii pe care au pica.

2. Vor apărea multe sancțiuni greșite

3. Dacă nu le convine un lucru la un jucator, ii spameaza/injura prin /msg vor sancționa fără motiv.

În concluzie, votul meu este: :contra:

babycms❤

User
    Player
    :contra: 14 ani ii cea mai ok varsta pt aplicatie staff

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Consider ca , varsta de 14 ani este cea mai buna pentru a intra in staff deoarece nu toate persoanale de 12 ani sunt la fel de mature.,

Acestea fiind spuse , vote-ul meu este , 

:contra: .

Anastasia__

User
    Player
    Salut! In opinia mea, propunerea ta nu este o idee buna. 

Mereu a fost mai buna calitatea decat cantitatea si consider ca la 12 ani, nu sunt destuli de maturi pentru a intra in staff. Ei au insa posibilitatea de a invata regulile si sa astepte pana la 14 ani urmand sa fie un staff bun. De la mine ai :contra:  

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut

Varsta minima este de 14 ani.

T/C

Status
    Not open for further replies.