• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

AIin01

User
    Player
     Nick-ul tău: Alin01

* Propunere: Ca in lobby sa fie o comanda ( ./info ) care iti arata de cat timp esti inregistrat pe server si cat timp ai fost online (in total) pe tot server-ul (si alte lucruri daca mai sunt de precizat)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fii o influenta buna asupra comunitatii de minecraft , deoarece lumea ar sti cand primesc "up" de la veteran la loial si de cat timp joaca pe server-ul nostru . Mai pe scurt datele princpale pe care un player ar fii necesar sa le stie despre contul sau .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai sunt multi playeri care ar vrea sa afle aceste informatii , dar din cauza ca acesta comanda nu exista nu se poate .

* Subserver: Global

* Alte precizări: -

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Ideea este simpla dar foarte utila pentru cei care vor sa afle aceste informatii.

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, ar ajuta jucatorii ce nu stiu de cat timp s-au inregistrat, sau pe cei ce doresc sa vada cate zile mai au pentru a primi Veteran sau Loyal. 

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, aceasta propunere ar ajuta playerii mult si ar ajuta si stafful. :pro:  🍫

HeroStrike

User
    Player
    Salut, o propunere buna deoarece zilnic sunt intrebat de jucatori cum pot afla de cate zile au contul pentru a vedea cat de aproape sunt de gradul loial.

Danybest

User
    Player
    Salut

Sunt de parere ca este o propunere foarte buna deoarece jucatorii pot afla de cat timp au contul  si tot felul de informatii utile despre acesta

Aceasta propunere ar facilita tot odata   munca colegilor din staff

VapeSMG

User
    Player
    Salut, Alin01!
    Consider ca propunerea ta este una foarte buna deoarece multi playeri se intreaba cum pot afla de cate zile au contul sau cat timp au fost online pe server.
    Votul meu este  PRO.png .Succes in continuare!

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Propunerea ta este foarte utila jucatorilor care, asa cum ai precizat, doresc informatii despre vechimea contului si cand vor primi Loyal sau Veteran. 

idkidkkk

User
    Player
    Buna, o propunere foarte buna ce va ajuta jucatorii si staff-ul. In acest mod toata lumea ar afla de cat timp joaca pe acest server si nu ar mai trebui sa traiasca cu aceasta dilema.

Last edited by a moderator:

KDA

User
    Player
    Salut, Alin!

Multi jucatori vor sa afle de cate zile sunt inregistrati, si cred ca ar fi o idee buna.

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Cred că ar fii o idee buna, deoarece playeri nu știu câte zile mai au până a face 500 pentru gradul loyal etc. Toți suntem curioși cât timp avem server și de când suntem logați.

De la mine ai :pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Salut, 

Din pacate, din punct de vedere tehnic o astfel de comanda ar afecta serverul intr-un mod negative.

T/C

Status
    Not open for further replies.