• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere grad nou

Status
    Not open for further replies.

iSktZz

User
    Player
    * Nick-ul tău: iSktZz

* Propunere: sa se adauge un nou grad KinG, pretul sa fie de 35euro si sa contina:

MiniGameurile ca skyblock/survival classic d-astea: Pick eff 5 unbreaking 3 fortune 3, pick eff 5 silk touch unbreaking 3, topor sharpness 5 unbreaking 3 eff 5 silk touch, 2 armuri protection 4 unbreaking 3

sabie sh5 unbreaking 3 fireaspect 2 looting 3, 32 blockuri de diamant gold si 16 de emerald, 2 stack de wood, arc full [ power 5 infinity unbreaking 3 punch 2 flame 1 ]

MiniGameurile de PvP cum ar fi assassins: kit king care sa contina 32 mere op, topor sharpness 5 unbreaking 3 eff 5 silk touch, 2 armuri protection 4 unbreaking 3, arc power 5 infinity unbreaking 3 punch 2 flame 1 10 pots de speed 2 si strengh 2 [ stackate ]

Textul gradului sa fie &1KinG

Pe tab sa fie mai sus ca supreme pentru ca e si mai scump

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: in bine, deoarece sunt multi care au surpreme castigat din afaceri, adica genul " dau 10M pe up ultra-vip " asa ajungand la supreme, dar pentru elite, upul costa 30euro, iar multi, FOARTE MULTI playeri nu ar da 30euro pentru niste iteme/bani, dar asa cu 15e up supreme-king si king-elite ar fi mai bine, ce ziceti? 😄 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca multi isi doresc gradul Elite avand supreme si nu gasesc pe nimeni care sa dea 30euro, sau daca se gaseste, se gaseste un tepar

* Subserver: Global

* Alte precizări:  

Karnation100

User
    Player
    :pro: deoarece diferenta actuala de pret este mult prea mare, poate un alt nume, dar cu pret asemanator

mini.

god gaymer
    Player
    Dar de GTA? Pentru ca si GTA e o sectiune.

Oricum, eu zic :contra: pentru ca vor fi prea multe grade . Zic ca Hero , Ultra , Legend , VIP , Supreme , Elite si GoD sunt destule.

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca deja sunt prea multe grade, iar adaugarea gradului mentionat de tine, respectiv King, nu ar fi o idee buna.

Votul meu este :contra:

Succes

Last edited by a moderator:

bmud.

User
    Player
    :contra: Din opinia mea sunt de ajuns 7 grade.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Dupa mine, sunt destule grade existente, iar acestea sunt destul de bine echilibrate intre ele. Pretul difera de la grad la grad pentru ca acestea ofera diferite avantaje, adaugarea unui nou grad ar deregla totul, in plus, nu prea ai ce sa mai adaugi la acest kit inafara de unelte, ceea ce nu prea ofera un asa mare avantaj, iar pentru un up de 15e nu ar merita. 

Eu iti dau :contra: .

Multa bafta! 

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:contra: Deoarece sunt destule grade pe server, nu vad de ce s-ar mai adauga inca unul, si cu ce sa fie mai bun decat cel de dinainte.

Gandalf762

User
    Player
    :contra: Este innecesara adaugarea altui grad pe server la momentul actual. Sistemul de grade pentru donatori este bine gandit asa cum este.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare un Kit inutil deoarece exista o gramada de Kituri si nu cred ca ar influenta mult jocul.
    :contra:

aLexeiC

VIP
    VIP
    Nu cred ca este o ideie asa de buna deoarece exista foarte multe kituri respectiv grade. Un grad in plus nu ar schimba nimic.  :contra:

DenisZ69

User
    Player
    :contra: Nu ii vad rostul unui nou grad tinand cont de faptul ca exista deja Elite si God care au acces la destul de multe kituri OP.

zLowFast.

User
    Player
    Salut! pe server sunt grade OP, Elite GoD ! Au acces la multe kit + si acces la comenzi de mute ban. Ar fi o idee buna pentru grad-ul KinG, dar insa nu cred ca multi o sa vreau grad-ul . Daca tot vrei prefixul KinG, poti cumpara /nick sau nametag custom. :contra:

♕AbiTalent9♕

User
    Player
    Buna,dupa parerea mea eu consider ca gradele donator puse la dispozitie sunt destule,de la mine ai :contra: ,succes!

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!,parerea mea este ca sunt  destule 7 grade.

Votul meu este :contra:  Succes!

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut!Ma bucur ca te-ai decis sa faci o propunere pentru a ajuta serverul sa se dezvolte.

Desi ar fi o idee buna,un grad nou,momentan serverul are destule grade.Exista:

Ca membru staff:Helper,Moderator,Admin,Operator,Manager,Administrator(6 grade)

Ca donator:Hero,Ultra,Legend,VIP,Supreme,Elite,GOD(7 grade)

Ca player:grad default si grad premium(cu gamster launcher sau TLauncher)

In total,exista 15 grade pe acest server.Eu consider ca sunt destule grade,cel putin momentan,ca atare,votul meu este :contra:

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Eu consider că deja aceste grade care deja sunt păi cam sunt se ajuns pt sv la momentul actual 

:contra:

Status
    Not open for further replies.