• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA GazyBoy

Status
    Not open for further replies.

GrazyBoy

User
    Player
    In primul rand salut.

* Nick-ul tău: GrazyBoy

* Propunere: Eu propun sa fie adaugata pe sectiunea gta (mai mult pe forum,pe shop mai exact) optiunea de a plati o suma de bani (euro) in schimbul a niste bani virtuali. De ex. : 1000000 1 euro sau 2 (cat e aia e) =]] sau alte sume de bani in joc

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca propunerea mea ar influenta in bine comunitatea 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred ca ar fi utila si pentru dezvoltarea serverului in sensul ca vor fii mai multe fonduri pentru host si alte chestii

* Subserver: GTA

* Alte precizări:   Altceva nu am ce sa spun :* va  Țuc:                                            BAFTA :* GAMSTERPOWER

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    Economia GTA n-ar mai conta atunci, daca s-ar adauga asa ceva, pentru ca toti vor avea +1 M daca dau 10e, iar jucatorii nici nu vor mai cumpara grade de donator.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Eu cred ca ideea ta, va dauna mult GTA-ului, deoarece va strica economia. Daca toti ar cumpara cate 1M pe saptamana sa zicem, tot serverul va avea o balanta constanta de 3-4M, poate chiar mai mult.

De la mine ai :contra:

GrazyBoy

User
    Player
    Eu doar am propus chestia asta pentru ca armele sunt foarte scumpe... mai ales lansatorul adica cel putin mie imi pare exagerat 

Status
    Not open for further replies.