• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA/Global

Status
    Not open for further replies.

MrPies1

User
    Player
    * Nick-ul tău:MrPies1

* Propunere:propun ca la warp enchant cand dai pe sign de repair all sau repair hand  sa dai de 2 ori cum ar veni dai 1 data si iti zice are you sure want to repair all sau ceva de genu si abea cand mai dai odata sa ti se dea repair all

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca noi posibil sa dam din greseala iar stafful nu raspunde de iteme si bani pierduti. Spun asta din propria experienta cum mi s-a intamplat ieri mie si la multor prieteni de ai mei cum ar fi TheMonster WolfGameYTB etc.

* Subserver:GTA/Global

* Alte precizări:Sper sa luati in considerare propunerea mea pentru ca multor playeri li se intampla aceasta chestie si este foarte naspa sa lucrezi ogramada si dupa sa dai din greseala pe repair all si sa ti se duca toti bani 😞 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut, este o idee buna deoarece de multe ori mi s-a intamplat sa merg la warp pvp sau warp enchant si sa dau repair all din greseala plimbandu-ma random. :pro:  

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere , sunt multe signuri de genul la pvp pe multe sectiuni si sunt foarte folosite , din partea mea ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Ar fi o idee destul de buna, pentru a evita sa dai bani degeaba pentru a repara cateva iteme din gresala. Eu iti voi da :pro: .

mini.

god gaymer
    Player
    Se mai intampla sa apesi pe un sign de repair si sa-ti pierzi banii. 
    Eu zic :pro: ca sa se evite chestia asta.

Status
    Not open for further replies.