• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

DaddyDiet

User
    Player
    * Nick-ul tău: dietdrcriggs 

* Propunere: adăugarea jetpack-ului la doantorii cu gradele De la spongebob la mage o data la o săptămână / scoaterea keep-ului de la jetpack.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta aceasta comunitate?: Eu sper că în bine, pentru că așa s ar putea echilibra conflictele playerilor.

* De ce crezi că aceasta propunere ar fi utilă pentru aceasta comunitate?: Aceasta propunere ar fi utilă pentru comunitatea GTA, pentru că eventualele conflicte ale playerilor pot fi evitate foarte ușor... In momentul de fata playerii Spongebob...ace, se plâng din cauza faptului că nu au jetpack, eu am jet pe 2 conturi pentru că am mage+ pe 2 conturi, din cate am înțeles jetpack ul e la 2 zile deci Intr o săptămână undeva pe la 6... Intr adevăr... Pentru cei cu mage+ ar fi un avantaj foarte mare pentru că ei pot scăpa ușor de hiturile de gauss in clean up, dar gândiți va la un combo de 3v1 pe un ace fără jet, iar unul din cei 3 sa aibe jet... Am menționat și menționez, as50 se blochează la hiturile de gauss... Așa că dacă tot mage are din 2 in 2 zile jet... Puteți pune la spongebob...ace jetpack la 7 zile sau să scoateți keep inventory! Pentru că noi cei cu mage+ vom recupera jetpack ul pierdut in luptă.

* Subserver: GTA 

* Alte precizări: cu stimă și respect, dietdrcriggs, sa răspundeți cu un pro daca va convine una din propuneri, cu contra daca niciuna, va pwp pe toți, seara făină!

NohackItsMe1

User
    Player
    :pro:

deoarece pentru unii care au avut voe sa doneze pt spongebob nu ar fii corect si pt ei sa nu primeasca nimic in avantaj   

Last edited by a moderator:

Bombita_01

User
    Player
    Salut! 

Chiar acum doream sa fac această propunere! Eu îți dau de acum un MARE :pro: . Unii au donat poate înainte de băgare kit-urilor doar pentru Jetpack.

Succes!! 

Super_Gamer_

User
    Player
    gradul pe gta deja nu de mai merita,daca o sa fie pana si jetpackul fara keep,inseamna ca dai (cum e acum)20 euro pentru p3 si jetpack,sau,cum ai vrea tu,2 euro pentru p1 si jetpack.O idee mai buna ar fi sa fie as50 ul vechi,chiar mai rapid.

Din partea mea ai

:contra:

IulianX7

User
    Player
    PRO.png  Jucatorii cu grad de spongebob pot beneficia de acest jetpeck ca sa fuga incaz ca is atacati

kngsebi1

User
    Player
    da ,asa e trb sa aibe toti jetpack nu doar mage+ , gradele mici nu ai nimica pentru ei gradu nu mai e nimica  :pro:

[Fanta123]

User
    Player
    Salut, dupa parerea mea este o propunere inutila deoarece daca jetpack-ul nu ar mai avea keep inventory l-ar putea avea oricine si cum deja armura nu mai are keep, gradul nu ar mai avea niste avantaje care sa merite.Consider ca pvp-ul este plictisitor cand toata lumea are un jetpack, si nu se mai folosesc arme.Gradele sunt acum globale, trebuie sa intelegem ca nu putem sa primim cea mai buna armura si cele mai op arme in schimbu-ul sumei de minim 2 euro.Imi pare rau dar votul meu este

:contra:

Ted12.

User
    Player
    Buna.

Faptul ca cei cu SpongeBob/DeeDee/MVP/Slayer/Ace nu pot avea jetpack, le ofera celor cu Mage+ un avantaj foarte mare.

De exemplu , reusesti sa bagi un Mage+ la colt, aproape il omori dar el reuseste sa scape folosind jetpack-ul.Sansa de supravietuire pt acel Mage+ e aproape 100%

Acum sa inversam rolurile.

Tu esti atacat de un Mage+, te baga la colt.

Ai doua optiuni.

1. Il ataci pana-l omori sau pana il lasi foarte low si el fuge(tot cu jetpack)

2.Incerci tu sa fugi folosind AS50/M107.Dar din cate am inteles Gauss-ul blocheaza AS50.De M107 nu stiu.

Sa zicem ca reusesti sa scapi din acel colt dar tot nu esti in siguranta pentru ca probabil nu mai ai gloante la AS50/M107 si trb sa reincarci iar in timpul acela Mage+ contiuna sa se atace si mori sau daca esti norocos scapi.Sansa de supravietuire pentru tine este  foarte mica.

Pe mine unul nu ma deranjeaza ca nu am jetpack fiind SpongeBob dar pe alti sunt sigur ca da.

Se tot spune ca gradele  sunt globale etc. .Dar ce facem cu cei care au donat pentru Hero/Ultra/Legend/Vip inainte de Gamster2.0 si nu au gradele globale? Pai a fost reducere , e vina lor ca nu-au beneficiat de acest lucru.

Scoatera keepului de la jetpack nu e o idee buna,

Ma rog, eu doar mi-am dat cu parerea, nu am incercat sa ofensez pe nimeni.

Votul meu va fi :pro: .