• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

DaddyDiet

User
    Player
    1. Nick-ul tău: camerax 

2. Propunere: reintroducerea anticamp-ului că deja nu se mai poate.

3. Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate?: In bine pentru că deja mă enervez atât eu cât și playerii veterani sa vedem toată ziua playeri campand până ești low, ca după să sară pe tine câte 5...

4. De ce crezi că aceasta propunere ar fi utilă pentru aceasta comunitate: 1. Nervi in minus pentru CEI CARE SUNT CAMPATI 24/24 ORIUNDE. 2. Ar mai învăța lumea pvp de la egal la egal fara camp strigând tot cheful pe GTA.. că exact asta se simte când vezi playeri ieșind din safezone o secundă sa dea hit ca după să intre înapoi!!!!!!!!!!!!! PREA ENERVANT 

5. Subserver: GTA

6. Alte precizări: dați pro va rog că deja a devenit prea enervant... Se campează poate da daca tot se campează repair ul ar putea să fie mai ieftin zic și eu... Că în bancă jetpack ul ăla de care zic staffi că îți dă avantaj, nu te protejează cu nimic daca lumea da și intră în safezone cu oly iar unul te tine in aer cu ak47, mulțumesc.

Ted12.

User
    Player
    Readaugarea anticamp-ului este o ideea buna.

Deja ai spus tu ceea ce vroiam eu sa spun.

"1. Nervi in minus pentru CEI CARE SUNT CAMPATI 24/24 ORIUNDE"

"2. Ar mai învăța lumea pvp de la egal la egal fara camp strigând tot cheful pe GTA.. că exact asta se simte când vezi playeri ieșind din safezone o secundă sa dea hit ca după să intre înapoi!!!!!!!!!!!!! PREA ENERVANT "

Pentru asta votul meu va fi:

:pro:

[Fanta123]

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta si hai sa-ti spun si de ce:

In primul rand multi jucatori vor sa faca pvp la /warp case datorita camp-ului, la /spawn este putin mai greu sa scape din cauza inaltimei de 2 blocuri

Un alt motiv bun ar fi ca pvp-ul este foarte plictisitor cu playeri care campeaza

In majoritatea cazurilor chiar playerii care au iteme foarte op, ma refer la prot 4 si olympia nu coboara jos si prefera sa stea camp din cauza itemelor, le e frica sa nu le piarda 

Mai ales la banca este o tactica foarte proasta de facut pvp in stilul camp, toata lumea campeaza si asteapta sa vina player-ul care jefuieste sus ca sa traga in el si sa intre inapoi in safe.Ca sa nu mai spun ca nu te poti intoarce in safe-zone daca nu ai jetpack, datorita playerilor care spameaza AS50

In final votul meu este

:pro:

Status
    Not open for further replies.