• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

AndreiFamily

User
    Player
    Nick-ul tău : AndreiFamilyYTB

Propunere : Cand omori un politist, politisti sa aiba 5% sanse sa le cada itemele ca altfel e prea owerpower

Cum crezi ca ar influența propunerea ta aceasta comunitate :
    Pai s-ar face mai mult pvp ,ar fii motivatie sa dai si in politisit, sa nu iti fie frica de amenda

Subserver: GTA

Alte precizări : -

Devdex

User
    Player
    da frate din partea mea ai un PRO pentru ca noi mafiotii, dealerii, terro etc. am fi mai motivati si ar fi si mai fun sa omoram politistii pentru ca de aceea se numeste GTA si e ceva normal , in gta-ul normal la politisti li se dropeaza uneori arme / munitie si e mai fun pentru ca asa daca nu se dropeaza si ii omori asa doar in vant nu rezolvi nimic.PRO

Severin Danu

User
    Player
    Din partea mea ar fi un pro și chiar șansă ar fi bine sa fie vreo 10-15% doar că, așa fel de script ar fi posibil doar că foarte greu că trebe sa îl legi cu alt plugin etc etc. Chiar daca ar începe să facă așa ceva mari șanse sunt că va fi implementat doar după wipe.

AndreiFamily

User
    Player
    Nick-ul tău : AndreiFamilyYTB

Propunere : Cand omori un politist, politisti sa aiba 5% sanse sa le cada itemele ca altfel e prea owerpower

Cum crezi ca ar influența propunerea ta aceasta comunitate :
    Pai s-ar face mai mult pvp ,ar fii motivatie sa dai si in politisit, sa nu iti fie frica de amenda

Subserver: GTA

Alte precizări : -
    si daca s-ar baga jailul sa se ridice de la 5 la 10 minutele.

1Cube1

User
    Player
    CONTRA - Deoarece majoritatea politistilor (care nu au jetpack) vor pierde itemele fiind dezavantajati de multi care au jetpack; vor face rost de itemele politiei.

sughhardaddys1

User
    Player
    CONTRA - Politia nu are voie s-a atace factiunile ostile, doar S.W.A.T. și Fbi, cele doaua factiuni au o regula, sa nu foloseasca duty cand se bat cu ostilii.

theogabriel2009

🔵 I believe in 14 Supremacy 🔵
    Player
    CONTRA
    Politia deja nu face PvP si doar se apararea este permisa. Cand e vorba de ucis ostili la S.W.A.T. si FBi utilizarea modului duty este nepermis. Avem deja si armura foarte slaba cu doar protectie 3 pe care nu o putem schimba si un combo usor de prins de awp+olympia poate ucide un politist in doar 2 secunde. Daca sugestia ta ar fi acceptata macar sa primeasca un buff armura si timpul petrecut in jail.

codeXN

User
    Player
    CONTRA - Politisti nu au voie sa faca pvp , iar daca intalnescu uni ca tn ii spameaza cu awp si mor + avem itm slabe , nu avem ce face

Boasa

User
    Player
    Contra deoarece Politia are voie sa aresteze factiunile ostile doar inafara safe zone-ului si in plus sa fim sinceri si asa ne omorati pe noi politisti foarte mult

LAGI

Rațoi
    Player
    --PRO--
    Sincer multi oameni se fac politie din cauza keep-ului,cea ce nu prea e ok

_Anonimus_69

User
    Player
    CONTRA

Ținând cont de faptul ca polițiștii trebuie sa fie un exemplu pozitiv al secțiunii GTA aceștia nu au voie sa facă PvP plus de asta itemele noastre sunt destul de slabe și deja ne omorâți.

AndreiFamily

User
    Player
    CONTRA

Ținând cont de faptul ca polițiștii trebuie sa fie un exemplu pozitiv al secțiunii GTA aceștia nu au voie sa facă PvP plus de asta itemele noastre sunt destul de slabe și deja ne omorâți.
    normal ca votezi contra daca esti politist

IDEXzC

User
    Player
    Pro, noi factiunile ostile avem un dezavantaj ,acesta este faptul ca daca iesim din safe zone luom jail ,iar daca si politia ar avea un dezavantaj ar fi mult mai corect
    + uni politisti vin asa iolo nonstop pana iti dau jail si nu e fun sa nu poti sa ai si tu 1 secunda libere de pvp ca vine 1cube1 la tine nonstop si iti da jail ;-;

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, am vazut aceasta propunere insa eu sunt gigachad si omor politistii cu un AWP 360 noscope pentru ca am dream luck si nimic nu imi sta in cale. Vestile spun ca le cad iteme cu 200%!!

Insa pe bune, din cate vad, ati facut scandal aici. Asta e batalia nebunilor dintre factiuni ostile si factiuni pasnice, ceva ce n-am mai vazut nici din 2019 cand gta-u era apreciat de mai multe persoane. N-as fi surprins daca @Bombita_01 si @iTzArdnaxela v-ar pune pe ziare zilnice : Nebunii GTA-ului se bat pe care detine puterea in oras! Verificati acest articol pentru mai multe detalii.

Votul meu ramane neutru, din moment ce jucatorii sunt jucatori si dovada este in aceasta sugestie. Nu va exista un echilibru intre factiuni pentru toata lumea, o sa fie cineva ce o sa zica "nu imi convine, dau vina pe staff".
    Daca imi vreti sfatul meu, discutati cu ld si dati buff la factiunile ostile, ca si asa nu vad gigachazi pe aici. Ca tot vine vorba de gigachazi, unde-i camataru meu, hitmanescu? V-ar fi aratat el arta gta-ului ;)

1Cube1

User
    Player
    Salut, am vazut aceasta propunere insa eu sunt gigachad si omor politistii cu un AWP 360 noscope pentru ca am dream luck si nimic nu imi sta in cale. Vestile spun ca le cad iteme cu 200%!!

Insa pe bune, din cate vad, ati facut scandal aici. Asta e batalia nebunilor dintre factiuni ostile si factiuni pasnice, ceva ce n-am mai vazut nici din 2019 cand gta-u era apreciat de mai multe persoane. N-as fi surprins daca @Bombita_01 si @iTzArdnaxela v-ar pune pe ziare zilnice : Nebunii GTA-ului se bat pe care detine puterea in oras! Verificati acest articol pentru mai multe detalii.

Votul meu ramane neutru, din moment ce jucatorii sunt jucatori si dovada este in aceasta sugestie. Nu va exista un echilibru intre factiuni pentru toata lumea, o sa fie cineva ce o sa zica "nu imi convine, dau vina pe staff".
    Daca imi vreti sfatul meu, discutati cu ld si dati buff la factiunile ostile, ca si asa nu vad gigachazi pe aici. Ca tot vine vorba de gigachazi, unde-i camataru meu, hitmanescu? V-ar fi aratat el arta gta-ului ;)
    well punct neutral de reply - Factiunile ostile Dealer si Terro sunt deja peste balanta , devin mai cringe si strica balanta daca un "meta shift" s-ar intampla [cum a fost cu ak gauss droguri as50] (Dealerii produc heroina pana cand s-or satura iar terroristi produc 48 cocopops cam la 2 kituri (12h intre ele)

Mafia nu e chiar asa de stricata iar politia primeste deja armura dogwater de felul sau. [ Nici acel projectile prot. contra Olympia sau Hatfield] Spune-i si tu lui LD acest fapt ca sa se schimbe toate factiunile deodata (cu X Y Z ideei)

Status
    Not open for further replies.