• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

In progress Propunere GTA

codeXN

User
    Player
    Salut !

Arma "putty" este op ok , dar sa ne gândim ca dacă nu erau acești " filipinezi" care sa ne arate calea de spam nu prea era lume care făcea acesta chestie , sau erau dar câte 1/2 maxim , unde vreau eu sa ajung este ca : dacă filipinezi ar fii interziși pe gta n ar mai exista asa ceva dar pe alta parte n ar mai fii nici mulți playeri , în concluzie nu ai ce face , dacă pui cooldown doar la putty ar fii excelent sau sa existe o regula cu : n ai voie mai mult de 2 putty in inventar . Acestea find spuse de la mine ai

PRO

Dar sper sa fie și luata în considerare ideea mea

Krissu4226

User
    Player
    In opinia mea, arma putty este mult prea spamata, in incaperi este greu sa fugi, sa nu mai zic ca civil, ca si domnisoara ld stie cate scandaluri am facut, ma rog, unele din ele... ca am pierdut vreo 10 oly pe cand jucam as50 din cauza acestor bombe "minunate" .
    Sugerez un nerf la arma putty, respectiv bomba aceea amarata sa nu mai bubuie instant, ci la 3 secunde, damageul e ok, dar nu daca bubuie frate instant ca in realitate nu dai bombe asa instant. prin urmare, voi, stafful veti asculta de aceasta propunere, am dreptate, da? pana la urma kozak28 a zis in 2019 ca vrea sa faca gtaul usor mai realistic. facand pas cu pas schimbari, de la scoaterea papucilor sonici, la scoaterea comenzii /fly pe gta, si scoaterea armei VIP Helicopter (50 euro) schimbarea configului la minigun, nerf la bombe (ca si ele bubuiau instant candva) etc. Sa se schimbe putty in cel mai scurt timp.
    Votul meu este PRO

AndreiFamily

User
    Player
    Nu, în legătură cu couldown ul, nu! Dacă îl lași pe cnv 3 HP, dai primul awp îl lași 1.5, și până se duce couldown ul, deja se face 2.5 HP sau ajunge in safezone