Propun ca la factiunea Mafia sa poti intra intr-o banda sau initia o banda. Adica la inceput dupa ce ai fost recrutat ca Mafiot sa ai de ales dintre a intra intr-o banda sau a initia o banda, cand o initiezi sa coste circa 500k si sa poti avea baza ta ca si la clan-home cu chesturi de arme/etc. De exemplu: Eu devin Mafiot imi creez o banda a mea si invit alti Mafioti in ea, dupa ne facem o baza si facem aceleasi lucruri ca si acum: Terorizam,ucidem,etc. Doar ca daca vor fii mai multe astfel de benzi Mafioate sa exista si un fel de Mafia-Fight in care sa se poate lupta una cu alta.
Ex: Eu sunt Constantin si devin Mafiot,imi initiez banda mea numita ProPvP, imi gasesc un loc bine ascuns in care vreau sa imi construiec baza(baza tot asa sa fie ca si la clan-home) dupa Gigel care detine banda numita GGeasy sa vina si sa ne atace asta initiand Mafia-Fight iar la final banda castigatoare sa cucereasca cealalta banda obtinund proprietatile si tot ce mai are banda pierzatoare.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar face playeri sa fie mai atrasi de factiunea Mafia
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar face factiunea Mafia mai interesanta si mai interactiva
* Subserver:GTA
* Alte precizări: .
Ex: Eu sunt Constantin si devin Mafiot,imi initiez banda mea numita ProPvP, imi gasesc un loc bine ascuns in care vreau sa imi construiec baza(baza tot asa sa fie ca si la clan-home) dupa Gigel care detine banda numita GGeasy sa vina si sa ne atace asta initiand Mafia-Fight iar la final banda castigatoare sa cucereasca cealalta banda obtinund proprietatile si tot ce mai are banda pierzatoare.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar face playeri sa fie mai atrasi de factiunea Mafia
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar face factiunea Mafia mai interesanta si mai interactiva
* Subserver:GTA
* Alte precizări: .