• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Yester

Lr Dealer
    Player
    Propun ca la factiunea Mafia sa poti intra intr-o  banda sau initia o banda. Adica la inceput dupa ce ai fost recrutat ca Mafiot sa ai de ales dintre a intra intr-o banda sau a initia o banda, cand o initiezi sa coste circa 500k si sa poti avea baza ta ca si la clan-home cu chesturi de arme/etc. De exemplu: Eu devin Mafiot imi creez o banda a mea si invit alti Mafioti in ea, dupa ne facem o baza si facem aceleasi lucruri ca si acum: Terorizam,ucidem,etc. Doar ca daca vor fii mai multe astfel de benzi Mafioate sa exista si un fel de Mafia-Fight in care sa se poate lupta una cu alta.

Ex: Eu sunt Constantin si devin Mafiot,imi initiez banda mea numita ProPvP, imi gasesc un loc bine ascuns in care vreau sa imi construiec baza(baza tot asa sa fie ca si la clan-home) dupa Gigel care detine banda numita GGeasy sa vina si sa ne atace asta initiand Mafia-Fight iar la final banda castigatoare sa cucereasca cealalta banda obtinund proprietatile si tot ce mai are banda pierzatoare.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar face playeri sa fie mai atrasi de factiunea Mafia

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar face factiunea Mafia mai interesanta si mai interactiva

* Subserver:GTA

* Alte precizări:  .

MrFamous1990

User
    Player
    Imi place ideea ta

Dar:

Va provoca multe certuri pe baza Mafia-Fight

Si nu se vor mai intelege playerii

De la mine ai:  :contra:

Haxy

User
    Player
    Ideea este buna..

Dar este greu sa gasesti un plugin despre ce ziceai tu..

Ideea ar provoca certuri si playeri nu ar mai fi uniti!

:contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Mie imi place se merita de incercat .

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Decat sa  se faca multe certuri mai bine e asa :contra:

Kozak28