• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

GrazyBoy

User
    Player
     * Nick-ul tău: GrazyBoy

* Propunere: Salut, as vrea sa propun sa măriți ferma sau sa mai adăugați un loc similar pentru ca e imposibil sa faci un inventar full dacă mai sunt și alți playeri la ferma... 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, pentru ca ai lucra mult mai util și eficient 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : După mine ar fi foarte utila dacă s-ar pune practicare pentru ca nu doar eu am aceasta idee

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  😘😘#GAMSTER_POWER

[Fanta123]

User
    Player
    Chiar daca nu mai sunt jucator al sectiuni GTA e o idee chiar foarte buna pentru ca se nimereste foarte des ca 2-3 playeri sa te incurce cand vrei sa faci si tu un ban corect

Doar tu ramai regele curselor :3

Last edited by a moderator:

AlinFTW10

User
    Player
    Buna propunerea ta imi pare potrivita deoarece ar impiedica jucatorii sa se mai incurce intre ei si sa se enerveze unii pe altii  , si poti face bani mai repede   .Aceasta propunere cred ca ar fi utila .

Votul meu e :pro:  

Last edited by a moderator:

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    Acceptat.

:t😄

Status
    Not open for further replies.