• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Nerf la questul numit "Droguri" , mai exact la cooldown , adica sa dureze cel mult 12h sau 24h.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Majoritatea ar crede ca ar fi mai rau, dar eu zic ca ar fi mai bine, chiar daca imi va influenta modul de a face bani.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Majoritatea jucatorilor stiu ca questul DROGURI e op, deoarece iti da 20k si are un cooldown de 2 ore. Questurile "Demonii" sau "Furtuna" (questuri care dau 50k ,respectiv 25k) au un cooldown de 1 zi , respectiv 3 zile , plus ca multi vor sa fie dealeri dupa cum se poate vedea aici si ar avea mai multe beneficii.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Fac propunerea pt a mai sustine putin economia GTA-ului , poate primesc contra sau pro, dar nu conteaza. Astept pareri ; (Pentru detalii va uitati pe GTA sau ma intrebati  , ca sa nu astept voturi de contra de la unii care nu se joaca).

LD007

Lupisor
    Player
    Salut Mini! Interesanta propunere, cred ca ar fi o idee buna, deoarece, cum ai zis si tu multi vor sa se faca dealeri, iar acest quest ii va ajuta ceva. Cred ca ar fi mai ok sa fie un cooldown mai mic, de exemplu de 10 ore, insa asta nu conteaza, probabil se va stabili. 

De la mine ai :pro: . 

Bafta! 

Status
    Not open for further replies.