• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Andr3ws11Acc

User
    Player
     Nick-ul tău: Andr3ws11

* Propunere:  Sa se adauge o comanda /wanted si /wanteds ca la hitman cu bounty, /wanted sa dai wanted cuiva si /wanteds sa fie o lista cu cei care au wanted si atunci cand dai jail sa il scoata de la /wanteds 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Eu cred ca ar ajuta foarte mult politaii.... 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Deoarece ajuta foarte mult politistii sa-si dea seama cine are wanted si cine nu mai are.

* Subserver:   GTA

* Alte precizări:  GTA4Ever<3

mini.

god gaymer
    Player
    :pro: . Sa zicem ca "x" si "y" lucreaza la GFPD . "X" iti da wanted tie pentru ca l-ai ucis. Acesta trebuie sa iasa. Cumva tu primesti jail de la "y" . Ei bine , dupa cateva ore, revine "x" si iti da jail ca aveai wanted , chiar daca nu stie nimic de la "y" , plus ca unii care nu stiu cine are exact wanted (ca mine) se pot folosi de asta.

Zic ca se merita adaugarea acestei propuneri.

LD007

Lupisor
    Player
    Ar fi foarte utila aceasta comanda, pentru ca  mai sunt cazuri in care acelasi jucator ia jail de 2 ori, deoarece unul dintre polititsti nu a stiut sau nu a fost online atunci cand celalalt membru GFPD a anuntat pe chat ca acesta a luat jail. 

Imi place ideea, sper sa se adauge, ar ajuta foarte mult membrii GFPD. De la mine ai :pro: .

Bafta!

IulianGamer

User
    Player
    Ne-ar ajuta foarte mult pe noi politistii, si ar rezolva problema mentionata de xMiniGun

:pro:

EroinaMea

User
    Player
    :pro: Aceasta propunere va ajuta foarte mult + am propus ceva asemanator doar ca mai complex

ALIN007

User
    Player
    In primul rand , comanda "/Wanteds" nu scoate automat jucatori care au primit jail , din ideea care ne-a spus xMiniGun , cel cu "Wanted-ul" propiu zis poate lua jail de 2 ori ...
    In al doilea rand , Ca sa se elimine acest mare "abuz" de jail  (2Jailuri pe un Wanted) Managerii si Administratorii ar trebuie sa lucreze mai mult la Plugin / Comanda (Nu stiu eu exact ce este)

Dupa toate cele spuse mai sus votul meu este : :pro:

Lapis

User
    Player
    :pro: Este ceva util pentru politisti

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.