• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Andr3ws11Acc

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andr3ws11

* Propunere: Sa se dea un fel de rank   500/1000kills/1500/2000/2500 killuri  facute sa-ti dea bani/kituri iar atunci cand cineva face 1000killuri sa scrie pe chat "Andr3ws11 has reach the Assasin Rank" si la fiecare 1000 - 500 - 1500 - 2000 - 2500 etc sa fie cate un nume de rank adica un sistem de rank

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ajuta playerii cu bani iteme 

* Subserver: GTA 

* Alte precizări:  -

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:
    Daca ar exista sistemul asta de rank-uri practic ar fi Assassins cu arme , cei care au grade daca fac un numar de kills, primesc acel grad (Assassin , ca exemplu), dar nu mai au acces la gradul de donator respectiv (Sa zicem ca am GoD si fac 500 kills, dupa ce fac 500 kills practic nu mai am acces la spawnul GoD pentru ca am Assassin) si majoritatea vor farma kill-uri pentru aceste loot-uri, ceea ce nu e bine.
    In plus , nu ar mai conta ferma , mina si pescaria, deoarece vei folosi acel loot sa-ti primesti banii sau itemele respective.

Eu zic ca e mai bine acum si nu ar trebui schimbat nimic .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Propunerea ta este una interesanta, insa, dupa cum s-a zis si mai sus, ar face GTA-ul un fel de Assasins cu arme. GTA-ul este o sectiune unica, si nu trebuie modificata, in plus, s-ar ingreuna chatul cu acele mesaje. Jucatorii normali ar fi dezavantaj, deoarece donatorii sunt mult mai puternici si i-ar omora instant.

In concluzie, de la mine ai :contra: .

Fadded.

User
    Player
    Salut, jucatorii ar avea dezavantaje foarte mari.

:contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , ideea ta nu este una buna ! Fiecare secțiune are rolul ei și este diferită ,iar jucătorii ar fii Dezavantajați ! :contra:

Status
    Not open for further replies.