• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

az09az09az09

User
    Player
    * Nick-ul tău:az09az09az09

* Propunere: Eu propun ca Armurile Donator sa nu poata fii puse in Anvil deoarece se abuzeaza prea mult de aceasta chestie si se fac multi bani pe armuri protection 4 din armurile Supreme/VIP la fel cum este pe sectiunea Factions,SkyPvp,SkyBlock daca nu ma insel.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fii mult mai bine pentru Comunitate si ar schimba cu totul Jocul. Si astfel nu se mai abuzeaza (Pai nu influenteaza Propunerea cu nimic doar ca ar fii un lucru bun)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru A nu se mai abuza in numar mare pe Sectiunea GTA si de a nu se mai face bani multi

* Subserver:GTA ( Nu stiu ce sa pun ca nu stiu ce inseamna)

* Alte precizări:N-am de zis :DDD 

ALIN007

User
    Player
    Buna ziua domnule az09az09az09 ! In legatura cu ce ati scris la propunere , sunt de acord sa se adauge un plugin anti repair anvil a acelor armuri donator , pentru a evita exploatarea de bani (din covertirea armurilor donator VIP+ in P4 Umb 3) . 
    II: P4 se poate face din Questul Demonii + 9-10 Chesturi XP de pe toata harta GTA.
        Repair la o armura VIP/Supreme/Elite/GoD este 10-11 XP lvls .  45 de XP lvls : 11 =       
        Garanatat un set p4 din armuri.

Dupa toate analizate , Votul meu este : :pro:

Alin007 OUT!

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! E o idee buna, deoarece cum s-a mentionat si mai sus, se cam abuzeaza de asta. In plus, Staff-ul nu poate lua toate armurile ce sunt gasite, unii le mai ascund si este cam greu. 

:pro:

MrPies1

User
    Player
    Salut! 

Este o idee foarte buna din punctul meu de vedere. Am filmat foarte multi donatori cum făceau aceasta chestie și abuzau de armurile donator. 

După cum este și pe skypvp și celelalte secțiuni sigur se poate face asta și la noi. 

După cele menționate mai sus de la mine ai :pro:

NonsenseLady

User
    Player
    Hey !

Propunerea ta este una foarte buna, deoarece cum s-a specificat si mai sus, se abuzeaza de acest lucru.

:pro:  

Status
    Not open for further replies.