• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Andr3ws11nou

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău: Andr3ws11

* Propunere: Sa poata doar cel care a facut killul sa ia itemele Spre ex: Eu il omor pe Gigel si daca vine Sorina sa fure itemele sa nu poata sa ia itemele de pe jos.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In Bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru a evita itemele furate de camperi.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna.

Un prim argument in sprijinul aceste afirmatii se refera la faptul ca am observat o crestere a jucatorilor ce campeaza zona pvp-ului si fura cateva iteme. Ceea ca nu este foarte corect fata de ceilalti ce isi consuma itemele si se risca.

Un al doilea argument este legat de faptul ca acest lucru va injumatatii chiar elimina certurile iscate de furtul itemelor. Chatul ar fi mai curat si linistit. Toti ar fi mai bine-dispusi.

In concluzie, votul meu este :pro: .

ItzDr1nK

User
    Player
    Foarte buna ideea, si pe alte sectiuni e implementata daca nu ma insel.Te chinui sa omori un player si fura altcineva itemele.Pana la urma trebuie sa castigi ceva din ce-ai muncit.

:pro:

Bafta in continuare!

MrPies1

User
    Player
    Salut!

După cele citite mai sus, eu cred că este o idee buna.

Daca nu mă greșesc așa a fost și pe factions și cred că încă este.

Te muncești și te strădui să bați pe cineva, iar după vine cineva și îți ia iteme repede cu jetpackul, și te enervezi foarte tare.

De la mine ai :pro:

Dietdrcriggs

User
    Player
    Sall, Duma!

Eu cred ca propunerea ta ar influenta in bine sectiunea. Nu e corect sa  muncsti niste iteme... mai spatgi si armura xa dupa  sa nu iei nimix

Breto5410

User
    Player
    imi place ideea dar sa fie un culldown de vre o 5 6  secunde interval in care sorina sa nu poata lua itm 

de la mn ai un :pro:

ALIN007

User
    Player
    Salutare domnule Andr3ws11 . Vad ca dvs ati facut aceasta suggestie pentru a nu cineva fura itemele daca l-ai omorat pe X sau Y. Asa cum stim in Minecraft Vannila daca mori , Itemele dvs sunt dropate pe jos :
    Stau si ma gandesc , Campul ar trebui sa devina SI MAI OP  , sa va explic : Daca unu isi ia la el 1 oly si 4 barrete , el castiga de fiecare data itemele lui X sau Y si  pot sa fie si 300 blocuri distanta .
    2. Daca ai prieteni (care sunt team cu tine) si vor sa iti ia ceva din iteme cand mori , nu vor putea .

Dupa toate analizate de mai sus votul meu este :  :contra:

Status
    Not open for further replies.