• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

codeXN

User
    Player
    Nick-ul tău:codeXN

* Propunere:  locuri de munca GTA 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ai putea sa muncești pe această secțiune in fiecare zi  dar înainte de a te angaja trebuie sa plătești niste bani casa te angajezi salariul este o dată la o săptămână sau la câteva zile locuri de munca sa fie pompier electrician  jandarm etc și cada nu iei bani degeaba .Daer casa poți primi bani trebuie sa faci taskurile care la ai la slujba respectiva sa nu stai degeaba și sa primești bani pt asta ar însemna să farmezi in continuare dar daca ideea cu locurile de munca va place știți ce trebuie să faceți

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :poți să le crezi diferite joburi poți face lucrurile care face jobul tau 

* Subserver:Gta

* Alte precizări:va promit că va fi tare 

Amir123

User
    Player
    Salut 

Ma bucur ca sustii comunitatea cu propuneri

Aceasta propunere nu mi se pare potrivita

:contra:

Succes

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! In acest moment nu cred ca ar fii o idee buna, deabea s-a dat wipe si toata lumea e la inceput. Cred ca ar fi bine sa lasam jucatorii sa faca bani din Factiunile, warp-urile si questurile existente, insa, dupa parerea mea, aceste job-uri in viitor ar face totul mai interesant. 

Din pacate, acum votul meu este :contra: , dar cred ca daca ti-ai pastra ideea si ai face alta propunere in cateva luni, atunci cand toata lumea ar avea destule iteme si bani cat si mai multa rabdare,va fi o idee foarte buna si poate atunci iti voi acorda un vot pozitiv. Deocamdata votul meu este unul negativ.

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Eu persona nu cred ca ideea ta este una destul de buna,caci prin faptul ca s-a dat wipe acum ceva timp si  majoritatea  nu au destui bani sa plateasca pentru a intra in acele locuri de munca.

De la mine ai :contra:  ,dar ai putea sa revii cu una asemenatoare atunci cand  majoritatea au destul pentru a se angaja

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut codeXN!

Mie personal imi place propunerea ta si cred ca ar da un vibe de gta old school si cred ca si jucatorii ar fi implicati in joburi.

De la mine ai un :pro:

Bombita_01

User
    Player
    Salut codeXN !
    Propunerea ta este foarte buna din punctul meu de vedere pentru ca ar putea face ce le place, nu doar sa pescuiasca / sa mineze si ar fi amuzant sa ai ce slujba vrei .
    Tu, ai de la mine un :pro:

Dietdrcriggs

User
    Player
    Salut, CodexN! In opinia mea nu mai este nevoie de acest3 job-uri deoarefe factiunile tin locul acestora alaturi de questuri-le de la pescarie/mina unde se fac banii. Scuze, dar de la mine ai

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Ca locuri de munca se poate aplica pentru Factiuni, cum ar fi Police, S.W.A.T. sau FBI. Aceste factiuni iti dau Kit-uri speciale si salarii zilnice.

Mai sunt si factiunile Terrorist, Mafia, Dealer si Hitman, acestea iti ofera kit-uri care pot sa iti aduca iteme care poti sa le vinzi pentru bani.

Sau in final NewsReporter care iti da un salariu si kit zilnic. 

Status
    Not open for further replies.