• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

consenque_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Prozy

* Propunere: la comanda /trade sa se adauge optiunea de a adauga 1000 si 10000 de banuti dintr-un singur click

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine,playerii ar putea face mult mai usor trade,fara sa apese de prea multe ori

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : comanda /trade nu este folosita de jucatori din cauza faptului ca se pot adauga doar cate 100 de banuti pe click , pentru a vinde un set in valoare 50k,ar trebui sa apesi de 500 de ori pe butonul de adauga 100$

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta imi place pentru ca ar fii mult mai util sa poti da 1k/10k la /trade. 
    Cred ca multi nici nu folosesc trad-uri, dar cei care folosesc nu cred ca ar vinde un item doar pentru 100 money. 

:pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca e o idee foarte buna, asa se pot face trade-uri mult mai usor. De obicei, atunci cand vor sa se faca trade-uri pe mai multi bani, comanda /trade nu ajuta la nimic, si daca nu este un Staff de fata, scamurile se pot da foarte usor si nu este corect.

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, Prozy!

Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece multi oameni folosesc /trade si aceasta optiune ar fi mai confortabil.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

The_wolf_gir

User
    Player
    Buna!

Porpunerea ta este una  care personal ma incanta,caci ar fi bine sa se adauge acest lucru

De la mine ai :pro:

Bafta

xGrubby

User
    Player
    Salut! Ideea ta este una buna, chiar ar ajuta jucatorii sa nu mai piarda asa mult timp! De asemenea, s-ar putea adauga o optiune sa scrii cati bani vrei sa transferi. :pro:

Dietdrcriggs

User
    Player
    Ai o propunere foarte buna, la trade iti ia mult timp sa dai banii, de la mine ai :pro:

MrAstrix

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta, ar fi o idee buna sa se adauge si un multiplicator al sumei de bani , va usura munca playerilor ce doresc sa foloseasca aceasta comanda, totusi multi folosesc comanda /ah pentru un trafe, dar propunerea ta este inca buna.

Status
    Not open for further replies.