• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Dietdrcriggs

User
    Player
    *Nick-ul tău: dietdrcriggs

*Propunere: O schimbare mica la sistemul de jaff.

*Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: ar influenta-o foarte bine deoarece ar face jocul mult mai realist.

*De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate?: eu cred ca aceasta propunere ar fi utila pentru comunitatea GTA deoarece playeterii ar putea sa vada cu adevarat ceea ce inseamna GTA si ar fi mult mai distractiv.

*Subserver: GTA.

*Alte precizari: propunerea mea pentru schimbarea mica a sistemului de jaff incepe cu adaugarea unui tunel care sa te scoata din banca, sa fim realisti, cum sa dai jaff pe sus si sa iesi usor tot pe sus? Dupa in jail sa nu poti fi oprit de politisti? Pvp ul la intrarea bancii este de 5x8 blocuri, prea inghesuit, propun ca butonul care iti permite sa iesi din banca pe sus sa fie scos, si sa fie inlocuit cu urmatorul tunel, adica practic sa nu mai iesi pe sus, ci pe jos, unde sunt sanse ridicate ca jaff ul sa fie oprit. Aceasta este poza cu tunelul respectiv si intrarea de pe exterior (tunelul se afla sub banca)     
    2021-03-20_00.14.38.png
     , iar in inaintru sa se faca o iesire din banca pe unde sa iesi cand trebuie sa termini jaff ul: 
    2021-03-20_00.13.55.png
     , iar iesirea din tunel: 
    2021-03-20_00.14.29.png
     . Ceva trebuie schimbat la sistemul de jaff oricum, acolo pvp ul e prea inghesuit si se jefuieste incredibil de usor! Jaff ul nu stiu unde s ar putea sa se termine, in prima poza se vede acel culoar, acela te va duce undeva sus, fix in safozene ul de la banca unde  eu as zice ca ar trebui terminat jafful, sau, o alta optiune pe care i o ofer sultanului kozak28 este ori ca jaff ul sa se termime la spawn, in safezone, pt ca e aproape de spawn banca, Ooori, cum vor si playerii de pe comunitate, vechiul sistem de jaff cu finalul la STATUIA orasului GreenField!!! Sper sa raspundeti la propunere! #GTAPower, va iubesc pe toti!

EroinaMea

User
    Player
    :pro:

Propunerea ta este una efficienta, cu foarte multe detalii pentru administratie , ceea ce desigur o sa-i ajute daca propunerea va fi acceptata.

Succes

ALIN007

User
    Player
    Am stat si am analizat si am luat urmatoare decizie : :pro:

Primul argument ca aceasta suggestie este buna este :
    Variarea decizilor si gameplay-ului cand dai  jaf la /warp Banca -- Trebuie sa spargi seifurile si sa iei bani, si sa se combine configul vechi al robbery-ului unde sa ajungi la statuie. Aceasta statue trebuie sa fie balansata pentru toate gradele sa nu fie P2W pentru a fi mai usor pentru niste iteme/armura de la donator .

Al doilea argument este :
    Politia actuala nu poate oprii jefuitorul cu jailstick-u , nici sa omoare , datorita META-ului actual pentru a jefuii o banca. Itemele de a da / al opri sunt : Droguri [ Heroina + GHB/Mere] Ak47 / lansator / drujba / Si o tactica proasta la prima vedere dar poti sta in fata butoanelor si sa dai damage pentru knockback aluia care il omori [ indiferent ca-l opresti ] -- Politia nu avand voie sa foloseasca droguri in potriva avantajului lor nici sa dea jailstick, am adaugat un acests detaliu. 

Alt detaliu pentru al doilea argument :

Se pote da /g home <numele homeului> in banca daca l-ai setat fix in banca sau sa dai /Warp Banca. indiferent. aceasta comanda nu ar trebui chiar scoasa. deoarece fata de META-ul de pvp, uni vin in continuare cu aceleas iteme repetat exemplu:
    Lansator + Niste droguri + Gauss/AK repetat
    Droguri + Drujba + AK + zark-t/Flashbangs [optional asta]
    Si exemplele pot continua + Cocaina daca unu vine cu 50 de aceste droguri care nu se mai pot fabrica si sunt OP. normal cel cu cocaina va castiga.

Al treilea Argument / Detaliu + Propunere este:

Statuia este in cartierul Downtown odata cu Banca. la o distanta de circa 275 blocuri? Da. odata cu noul design al orasului Statuia va fi un loc bun pentru combat si oprirea seifutorului se va aparea destul de echilibrat , acest lucru dand Hype pentru a oprii/face jafuri  -- pe viitor se poate schimba valuarea chesturilor in 5k -> 7,5k. pentru decenta [se schimba in timp ce economia creste/exista o modalitate mai buna de a face bani in general , asta este alta poveste , inca ramanem pe aceasta propunere]

-Semnat : ALIN007-

mini.

god gaymer
    Player
    Banca e slaba si se plange lumea de ea, mai ales ca te poti buga cu masini in ele. Pas, eu zic alta banca.

Octaq_

User
    Player
    Am luat decizia , fiindca intradevar banca din wipe-ul acesta este mai slaba sa zic asa decat cea din wipeuri-le trecute !

De la mine ai un  :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Place ideea, macar asa jaful nu o sa mai fie asa usor, mai multa actiune, pvp, mai multi oameni implicati. 

Why not, :pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Înțeleg concepția ta despre un sistem incipient care ar putea transmuta jocul nostru în bine și sunt total de acord cu acesta și aș începe cu fericire să-l implementez dacă va fi acceptat. Dacă acesta va fi acceptat, aș transmuta câteva componente ale acestuia pentru a-l face mai frumos și mai ușor de accesat pentru toată lumea,. Iti mulțumim că v-ați manifestat interesul pentru comunitatea noastră simpatică, cu o concepție atât de grozavă. Sper că idea ta va fi acceptata, astfel încât să pot începe împreună cu echipa să îl implementez cât mai repede posibil! Unele chestii totusi trebuie schimbate ca sa mearga cu gameplay-ul sectiunii, sper ca le putem rezolva si pe ele ca sa avem un inceput promitator. 

Status
    Not open for further replies.