• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GuildWars

Status
    Not open for further replies.

Dany69

User
    Player
    * Nick-ul tău: Dany_96

* Propunere: Propun redeschiderea secțiunii GuildWars.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Reîntoarcerea unor player-i vechi care se jucau pe acest mod de joc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred că în acest mod va crește po*Cenzurat*ritate server-ului și va avea mai mulți jucători.

* Subserver: GuildWars

* Alte precizări:  Avem un server de discord și an făcut chiar și o petiție pentru deschiderea secțiunii.  Link petiție: https://www.petitieonline.com/redeschiderea_guildwar

mini.

god gaymer
    Player
    GuildWars a fost sters din categoria Minigames din cauza inactivitatii (presupun). In schimb ai Arcade Mixed , Thepit , JumpDown si altele care ti-ar placea.

Presupun ca o sa fie iar inactiv daca s-ar redeschide . Eu zic :contra:

Magicutz

User
    Player
    GuildWars din perspectiva mea si-a pierdut activitatea ,deoarece stafful nu a ascultat cererile jucatorilor . Am propus multe chesti care ar fi urmat sa ajute sectiunea . Si oricum s-a considerat mai buna optiunea de a sterge sectiunea ,decat de a da un wipe . Raman totusi la ideea ca nu a fost un interes foarte mare aceea sectiune (pentru staff zic , manager sau admininistratori). 

Sunt de acord cu redeschiderea GuildWars , am jucat mult acolo si consider ca e ceva ce nu au celelalte servere.

:pro:

Karnation100

User
    Player
    :contra: Redeschiderea sectiunii ar insemna inchirierea unui nou dedicat ce ar costa peste 50 de euro, taxe de intretinere, si in plus, dupa cum a explicat si MutFame, nu are cine sa se ocupe de ea, Dragos este ocupat cu bacul. De asemenea, nu va fi o sectiune jucata( ar juca-o doar cei care jucau si atunci, nu ar fi interes de la playerii noi ), in plus, in trecut ea avea buguri si nu a fost niciodata terminata 

Last edited by a moderator:

LegendaryPvP

User
    Player
    Sectiunea nu prea a fost jucata, si consider ca din cauza acestui motiv a fost si inchisa. Redeschiderea acesteia ar fi un lucru destul de greu pentru ca in perioada aceasta nu ar avea cine sa se ocupe de ea.

Votul meu este :contra:

Succes

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sectiunea a devenit inactiva acesta a fost motivul pentru care a fost scoasa nu consider ca s-ar merita o investitie si atata munca sa fie iar scoasa din partea mea :contra:

CasianKSI

User
    Player
    Sectiunea a fost inactiva, de accea s-a inchis. Nu s-ar merita investitia si munca altora pentru nimic, :contra:

Last edited by a moderator:

ImDavidd

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare buna , nu cred ca ar ajuta serverul deoarece sectiunea a fost inchisa din cauza inactivitatii.Nu cred ca s-ar mai juca cineva daca ar fi introdusa inapoi.

Acestea fiind spune vote-ul meu este,

:contra: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Dupa parerea mea, sectiunea nu va fi prea jucata, deoarece va fi totul la fel. Jucatorii noi nu vor fi interesati sa o joace pentru ca este o sectiune ce necesita mult timp, iar daca nu sunt multi jucatori este o munca in zadar.

:contra:

Status
    Not open for further replies.