• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GWE

Status
    Not open for further replies.

AMX

User
    Player
    * Nick-ul tău: AMX

* Propunere: Sa existe sezoane.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Fiecare jucator ar juca pentru ceva.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ei bine la momentul actual,sunt foarte putini jucatori care joaca pentru elo,dar acestia nu sunt rasplatiti,sa fie odata pe luna,unde cei din primele locuri sa primeasca un premiu (hero,ultra,nick,prefix sau ceva sa fie apreciati) pe o sectiune timp de un sezon,durata caruia sa fie aleasa de catre unul din administratori,ar atrage mai multi jucatori cu motivatia de a juca.

* Subserver: Gamster Global Event de tip UHC

* Alte precizări:  Nu fac aceasta propunere pentru ca sunt locul 1 la Gamster Global Event,din contra,daca unul din administratori doreste si propunerea va fii luata in considerare,sunt de acord sa nu primesc premiu pe acest sezon.

Last edited by a moderator:

Nowthi.

User
    Player
    Salut, AMX.

Aceasta propunere este destul de buna , deoarece o sa atraga mai mult jucatori si o sa stim ca o sa castigam inafara de 50tokens si un alt premiu.

Votul meu este :pro: , multumim de propunere.

• Like
    Reactions: AMX

sebi.state

User
    Player
    Cum a spus și Nowthi, va fii mai distractiv să joci pentru altceva înafară de 50 tokens. De asemenea pentru un rank de gen-ul HERO (pe o anumită secțiune) cred că va aduce mai multi jucători de pe acea secțiune să participe. În acest mod s-ar umple war-ul mai repede cum a fost astăzi cu eveniment-ul de pe BedWars și nu ar mai face participanții war-ului să aștepte.

Votul meu este: :pro:

• Like

MariusHex

User
    Player
    Salut , AMX .
    Parerea ta mi se pare una buna deoarece aceasta implica oferirea unor premii pentru activitate / ello ceea ce ar aduca la mai multa activitate la evenimentul de war (Asta s-ar putea implementa pe toate sectiuniile)  . Deci votul meu este :pro: .

iSpuddie305

User
    Player
    Salut , AMX !
    Propunerea ta mi se pare una buna deoarece cum ai spus si tu sus,sunt putini jucatori care joaca pentru elo si nu sunt rasplatiti. Daca jucatorii o sa fie rasplatiti, sigur o sa joace mult mai multi pentru Elo. :pro:

iTzArdnaxela

User
    Player
    Salut!

Sunt de acord cu faptul ca aceasta propunere ar ajuta la atragerea jucatorilor, fapt care ar aduce entuziasmul acestora, stiind ca pot castiga nu doar 50 tokens ba chiar si pentru gradul de Hero.

:pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Nu ma prea joc la War dar propunerea ta ar fi destul de interesanta pentru ca ar atrage mai multi jucatori , iar premiile ar putea fi mult mai bune in loc de cateva token-uri.

Eu iti voi oferii un :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Salut. Imi place propunerea ta pentru ca o sa fiu mai multi jucatorii la war. Multi isi doresc un grad pe o sectiune. Eu zic si ca in fiecare sezon, o sa fiu niste update-uri. 

Eu as zice:

1. Ultra

2. Hero

3. Nick Colorat. 

Bafta! :pro:

ItzCodita

User
    Player
    Salut, imi place ideea ta, sunt de parere ca jucatorii vor fi mai competitivi.
      :pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut,AMX!

Sunt de acord cu propunerea ta, jucatorii vor fi mult mai competitivi, si mai motivati pentru a incerca sa castige. Vor fi mai multi participanti, nu isi vor pierde timpul la GWE, avand in vedere ca la final castigatorii vor fi recompensati, si nu numai cu tokens. Idee: Ca premii la finalul sezoanelor, se pot oferii grade si kit-uri mai mici, pe o sectiune dorita.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

collapse94

User
    Player
    Salut îmi place propunerea ta.

De la mine ai un  :pro:

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare buna, si ar atrage mai multi jucatori la GWE pentru a-si incerca sansele de castig. :pro:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, imi place propunerea ta, jucatorii care joaca la GWE o sa poata castiga mai multe chestii si se vor strange cat mai multi.

De la mine ai: :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Salut,AMX!

Sunt de acord cu propunerea ta, jucatorii vor fi mult mai competitivi, si mai motivati pentru a incerca sa castige. Vor fi mai multi participanti, nu isi vor pierde timpul la GWE, avand in vedere ca la final castigatorii vor fi recompensati, si nu numai cu tokens. 

De la mine, propunerea ta are :pro:

GodPlayer231

User
    Player
    Salut AMX ! Ai o propunere foarte buna si frumoasa care chiar ai zis despre ceva care gamster ar avea nevoie avand mai multi jucatori si o legatura mai stransa intre comunitatea de membri si cea de staff . :pro:

AntiDinamo

User
    Player
    Salut,propunerea ta nu prea este potrivita pentru server deoarece daca s-ar oferii la primul loc de exemplu acces la consola toti playeri vor juca in disperare pentru a avea acces la accea consola si multi vor da target si accea consola a fost ca exemplu nu te gandi ca s-ar oferi vreodata,dar sa dam alt exemplu 1000 de tokens la primul loc,majoritatea playerilor vor sa faca tokens pentru nickuri,prefixe,sufixe si grade deoarece uni nu-si permit sa bage bani in minecraft/server,iar acest premiu v-a aduce la multe si multe reclamatii de target si ar aduce targetul la war!

De la mine ai un  :contra:

• Dislike

Pk2k20

User
    Player
    Salut.Asta ar fi o idee buna deoarecw playerii ar putea farma tokens , chiar daca ajung locu 2, 3, 4, 5 s.a.m.d.De la mine ai :pro: .Succes

Status
    Not open for further replies.