• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Hide and Seek

Status
    Not open for further replies.

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    * Nick-ul tău: MrAlinberg

* Propunere: Propun sa se adauge un tabel cu Top Activitate

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, ar face sectiunea mai activa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pe Hide and Seek playerii nu sunt la fel de activi ca pe alte sectiuni...bedwars sau skywars etc. Daca s-ar adauga acest tabel cu Top Activitate, jucatorii ar fi mult mai activi, dorindu-si sa fie in acest TOP. Totodata cei care sunt fideli acestei sectiuni vor fi oarecum recompensati prin faptul ca numele lor va fi in acest top. Mi se pare o idee buna si deoarece pe alte sectiuni acest tabel exista deja, asa ca de ce sa nu fie pus si pe Hide and Seek...

* Subserver: Hide and Seek

* Alte precizări:-

Nucklo

Testoasa
    Player
    :pro:  Este usor sa faci o holograma cu top activitate din cate stiu, si poate face jucatorii sa se joace mai mult pentru a intra in top, mai ales cu o recompensa!

the_cat.

User
    Player
    Eu consider ca este o propunere buna,si ar crea mult interes pentru jucatori. Intr-adevar,acestia s-ar chinui sa ajunga in acest top si ar fi mult mai activi. Votul meu este

:pro:

IaquaI

User
    Player
    Este o propunere buna, care nu este greu de realizat. Din partea mea ai  PRO.png

aLexeiC

VIP
    VIP
    :pro: Pe  multe sectiune deja exista asta si nu vad ceva rau daca sar adauga si aici.

da4ius2006

User
    Player
    Exista deja pe majoritatea sectiunilor si nu vad de ce nu s ar pune si aici+ca asta te motiveaza sa devii mai activ 

Votul meu este :pro:

Last edited by a moderator:

AlexPavel

User
    Player
    Pe majoritatea sectiunilor exista deci parerea mea esta ca ar fi o idee buna sa fie si aici!

stasicMD

User
    Player
    :pro: Nu ar fi o idee rea,pe alte sectiuni exista deja deci mie imi place ideea!

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o idee buna si merita sustinuta deoarece majoritatea sectiunilor au o holograma cu Top Activitate :pro:

tennesy

User
    Player
    o idee buna :pro:

PandaKing.

User
    Player
    :pro: Ar stimula playerii sa faca mai multa activitate

iSktZz

User
    Player
    este deja pe majoritatea sectiunilor si nu vad de ce nu s ar pune si aici

Gandalf762

User
    Player
    Majoritatea sectiunilor au Top Activitate si consider ca este o idee buna sa fie adaugat si pe sectiunea Hide&Seek. ar motiva playerii sa fie mai activi si in acelasi timp ar iesi in evidenta prin activitate. :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Salut! este o idee buna! Asa jucatorii o sa fie mai activi pentru ca vreau sa fiu in top 😄 . Sa sa pune un warp top unde sa vada: Top vote, ore, win, kill etc. :pro:

AimSlash

User
    Player
    Salut! Este o propunere foarte buna, ar face jucatorii sa fie mai activi pe sectiune! :pro:

Status
    Not open for further replies.