• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere hub

Status
    Not open for further replies.

Super_Gamer_PRO

User
    Player
    Nick-ul tău: Super_Gamer_PRO

* Propunere: Fiecare player sa introduca varsta pe cont(doar unul pe ip,pentru a nu exista abuzuri),iar in hub sa fie un NPC care iti da un cadou random de ziua ta(de ex battle pass,sau un item OP pe o sectiune).De ex.Introduc varsta 9 iulie,iar eu,o data pe an,pe 9 iulie iau un cadou

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Un mic cadou din partea Gamster

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii s ar simti mai bine de ziua lor

* Subserver: Hub

* Alte precizări: -

UltimulTortionar

User
    Player
    Brusc, ar fi ziua mea chiar azi si ar fi ziua si celorlalte 10 conturi ale mele.
    Jucatorii ar profita de acest sistem cu siguranta si de ce nu ar face-o fiind asa de usor
    Nu ii vad rostul
    CONTRA

IDEXzC

User
    Player
    true cu vpn se poate abuza foarte usor CONTRA, totusi daca se gaseste un sistem antiVPN sau ceva merge (PRO)

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Salut,

Îți mulțumim că ți-ai făcut timp să ne împărtășești această sugestie. În acest moment, nu avem în plan implementarea acestei funcționalități, deoarece nu se aliniază cu direcția în care dorim să dezvoltăm serverul.

Cu toate acestea, apreciem faptul că îți împărtășești ideile și îți mulțumim pentru sprijinul oferit comunității noastre.

Toate cele bune,
    Echipa Gamster

Status
    Not open for further replies.