Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!
Salut! Din ce stiu, Survival Games, sau Hunger Games a fost o sectiune nepo*Cenzurat*ta pe server, a fost scoasa din acest motiv, insa mi-e sincer cam dor de aceasta si chiar as dori sa ma joc. De asemenea, o sectiune de Parkour ar fi bine-venita atunci cand vrei sa te incalzesti puin inaintea unui meci de BedWars de exemplu. Cat despre TNT Run si asa mai departe, acestea exista mai mult sau mai putin pe sectiunea Arcade, deci adaugarea lor ar fi cam inutila.
După părerea mea, ar fii bine venit un nou minigame, îmi este dor sa joc TNT run, blockparty și multe alte joculețe scurte și distractive. După cum ai zis și tu va atrage mai mulți jucători și serverul ar fi mai jucat.
Parerea ta mi se pare interesanta si ar fi mai distractiv daca am avea si aceste minigam-uri.Totusi exista niste versiuni ale acestora pe sectiunea Creative la minigames
De la mine ai ro: caci ar fi mai fain daca le-am avea intregi
Sugestia ta mi se pare destul de buna , pot spune ca sunt niste minigame-uri distractive. Daca se va readauga Survival Games si sper sa fie mult mai po*Cenzurat*t minigame-ul pentru ca a fost fun cat timp m-am jucat ; si Parkour este un minigame fun2play si sper sa se adauge in caz ca vrei sa te antrenezi.
Pentru mine este ro: deoarece îmi place foarte tare sugestia ta cu Survival Games si The Bridge, ar fi bine sa fie aceste mini games pe gamster . Da si cum o zis mai sus este bine sa fie si Parkour sa te încălzești inate de un match in BedWars .
Deocamdată serverul are multe secțiuni și mimigame-uri, cum a spus pintux, mai bine încercăm să le îmbunătățim pe cele prezente și sunt destule minigame-uri. Și din câte îmi amintesc eu, Hunger Games a fost secțiunea cea mai inactiva, din acel motiv a fost scoasă.
Salut! Parerea ta mi se pare foarte buna. Aceste minigame-uri sunt distractive si pot fi adaugate si pe server la noi. De exemplu survival games daca ar fi readaugat sa fie mai po*Cenzurat*r decat a fost inainte