• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Mini-Game nou

Status
    Not open for further replies.

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
     * Nick-ul tău: GeorgeJ

* Propunere: Ar fi super fain sa se adauge minigame-ul BlockParty un minigame vechi intradevar dar interesant dupa parerea mea foarte multi playeri o sa se joaca dar inafara de minigame acesta sa existe RANK-URI la BlockParty gen (Dancer, OPDancer , etc..) mie unu mi-ar placea mult sa ma joc probabil vor fi constant pe acest minigame (blockparty) minim 50-60 jucatori sa fie si un top pt cele mai multe winuri parerea mea e ca se merita.. Rank , Top , Minigame placut.. probabil este tot ce ai nevoie de la un minigame! ❤️

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In super bine , ar aduce multi playeri pe sectiunea aceasta sunt multe minigame care au maxim 20 de playerii aceasta o sa aiba peste cu mult va garantez! 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca ar aduce multii playeri competitivi care vor incerca sa ajunga top 1 la winuri si sa faca rank (rank-ul se poate face pe puncte voi alegeti cum sa fie punctele pe meci castigat etc..) E un mingame dupa parerea mea care merita muncit la el!

* Subserver: -

* Alte precizări:  Sper sa fie adaugat si multumesc ca ati dat importanta acestui topic! ❤️

CastorPvN

User
    Player
    :pro:

Ar fi un minigames foarte fain! Buna ideie

mini.

god gaymer
    Player
    Ar fi fost ideea sa se adauge BlockParty, dar administratorii , nu aveau timp sa faca sectiunea. In locul ei a fost adaugata sectiunea ThePit , o sectiune mai noua si activa. Minigame-ul este unul foarte fain , eu m-am jucat doar cu conturi premium si ar fi si mai tare daca s-ar adauga cat de rapid posibil (Daca nu,asta e.)

:pro: . Succes. 

memelighthax

User
    Player
    Salut GeorgeJ!

Minigame-ul este foarte distractiv. Am jucat si eu acest minigame, si chiar imi placea. Ma gandesc ca multi playeri o sa se joace acest minigame, fiind interesant si distractiv.

Sasha

User
    Player
    Salut!

Este o idee interesanta am jucat in trecut minigameul si parerea mea este ca iti da un feeling de distractie.

As dori sa se adauge BlockParty in vitorul apropiat asa ca de la mine ai  :pro:

Succes in continoare!

♛ nai wa ♛

User
    Player
    sună bine, pro

LD007

Lupisor
    Player
    Imi place ideea, BlockParty este unul dintre minigameurile mele preferate. Imi place ca este vechi. Ar fi super interesant  sa fie adaugat, cred ca multi jucatorii vot fi incantati de acest minigame. Probabil vor fi 30-40 de jucatori constant.

:pro: .

Bafta!

Amalia_mrn

VIP
    VIP
    Ideea mi se pare foarte buna, de multe ori m am gandit ca mi-e dor sa joc un Block Party 😄 Ma bucur ca nu sunt singura care isi doreste.  Chiar si rank-urile ar fi de folos, ar atrage mai multi jucatori, ar fi mai multa concurenta. 

Este un minigame care te prinde si te face sa iti doresti mai mult. Nu cred ca ar deranja cu ceva, ba din contra ar ajuta la dezvoltare, la po*Cenzurat*re 😄

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.