• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Minigame nou

Status
    Not open for further replies.

ImDavid56

User
    Player
    Nick-ul tău:jkml99

* Propunere: Propun adaugarea unui nou minigame numit Trident wars unde se desfasoara lupte 1v1 folosind arma noua din 1.13 tridentul

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :pozitiv pentru ca este o idee originala

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca minigameurile originale mereu aduc jucatori noi si curiosi

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Si ca rundele sa fie mai interesante ar trebui ca jucatorii sa aiba efect de water breathing si tot meciul sa se desfasoare sub apa iar la inceputul rundei sa primeasca fiecare jucator un trident cu un enchant la intamplare!.

EvilZone

User
    Player
    E o idee buna ar fi un minigame frumos ......  :pro: O zi frumoasa!

MrPies1

User
    Player
    Îmi place ideea ta.

Ar fi un minigame destul de interesant, eu unul m-aș juca în fiecare zi.

De la mine ai un :pro:

Să ai o zi buna.

#TitaniuMark

User
    Player
    Eu aş dezvolta această idee astfel :

Adăugarea luptelor team ( 2v2 / 3v3 / ... ) Şi a luptelor FFA ( 1v1v1v1 )

Diferite abilități pe care le poți dezvolta utilizând credite pe care le primeşti la finalul luptelor , unele dintre acestea fiind limitate în funcție de arena.

Utilizarea noii mecanici a apei pentru a crea obstacole şi anumite medii de luptă.

Posibilitatea de a primi un buff random sau un lanț de buff-uri care se schimbă între ele în timpul meciului ( depinzând de durată ) [ pentru a fi mai clar aici : să zicem că ai un lanț cu healthboost-speed(dolphingrace dacă îmi amintesc bine numele poțiunii)-poison-nightvision-instanthealth . Fiecare poțiune va fi valabilă un anumit timp după care vei primi efectul de la următoarea poțiune din lanț ] 

Un shop pentru a edita probabilitatea ca unul dintre aceste efecte să îți pice în lanț sau să nu apară.

Integrarea meciurilor ranked ( Aici nu vor mai exista probabilitățile editate ale buff-urilor )

[ Fiecare jucător, fie în meci ranked , fie unranked fiind în aceeaşi arenă va primi un buff/buffchain ( lanț de buff-uri ) diferit ]

De la mine ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Din punctul meu de vedere, este o idee draguta. Personal chiar m-asi juca acel minigame, tip 1v1 sau chiar 2v2 cu tridentul. Foarte interesanta ideea.

:pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Este o propunere interesantă, dar, de ce să se bage o secțiune unde poți doar să faci pvp cu tridentul, în loc sa faci o propunere pentru PracticePVP ca sa bage acolo un 1v1 de genul. 

:contra:

MrFloricels6

User
    Player
     M-am gândit şi eu la aşa ceva.Şi nu consider că ar trebui implementată pe Practice PVP, deoarece ar trebui schimbată versiunea pentru această, iar pvp-ul ar fi oribil.La nume ar trebui lucrat, după mine.

Pe scurt sunt de acord.

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.