• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere minigame nou

Status
    Not open for further replies.

Gigeljoacabi

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
     Nick-ul tău: eusuntratonul

* Propunere:  Propuns sa se adauge un minigame nou  pe nume lucky insland.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar aduce mai multi playeri si lumea s-ar juca deoarece nu toata lumea are posibilitatea sa dea cativa banuti pe un cont premium.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar Aduce mai multi playeri.

* Subserver: Lobby

* Alte precizări:  -

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca e o idee buna, cel putin nu acum. Sunt deja o multitudine de minigames cu care te poti juca, prea multe strica. De asemenea, cred ca nu ai putea sa te joci non-stop pe o altfel de sectiune, este amuzant ce-i drept, insa nu ar intrece de exemplu BedWars-ul. Nu merita o sansa, cel putin nu acum. Poate peste cateva luni ar merge.

Votul meu este :contra:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Minigame ul in sine este foarte fain  chiar daca exista skyawrs si bedwars pe alte servere premium exista minigame ul LuckIslands  nu cred ca vor fii asa multi playeri dar totusi de la mine ai un

:pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

In opinia mea, un astefel de minigame nu ar fi foarte jucat deoarece exista deja foarte multe varietati de minigame uri pe care le poti juca si solo si team, iar cum ti s-a spus si mai sus..ce e prea mult strica. 
    Dupa mine nu merita o sansa :contra:  

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, dupa parerea mea deja exista sectiunile BedWars si SkyWars, iar aceasta sectiune ar fi in plus si nu ar ajuta atat de mult.Deja sunt foarte multe mini-game-uri iar acesta il simt in plus si nu cred ca ar fi atat de jucat de catre comunitate. De la mine ai :contra:

Status
    Not open for further replies.