• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere MINIGAME

Status
    Not open for further replies.

ia2lei

User
    Player
    * Nick-ul tău:ia2lei

* Propunere: Adaugare minigame FASTBRIDGE 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Avem nevoie de un loc unde sa ne antrenam pentru Bedwars,sau skywars

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce multi Playeri si ne ar ajuta pe toti foarte mult

* Subserver:FastBridge

* Alte precizări:  

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, acest minigame poate fi adaugat pe sectiunea Arcade. Cred ca ar aduce jucatori noi, in plus, cred ca merita o sansa. Ar putea fi un minigame cu care te poti incalzi atunci cand intri pentru prtima data pe server in ziua respectiva. Poti sa te si antrenezi. Ar merita o mica incercare. :pro:

Ninja_Moca

User
    Player
    Salut! 

Propunerea ta nu mi se pare ca este una chiar asa de buna, deoarece exista deja secțiuni pe care te poți antrena, cum ar fi: Creative, TheBridge cat si altele, chiar și pe gamemodes . Nu vad scopul unei astfel de sectiuni. 

Acestea fiind spuse, votul meu este 

:contra: . 

ia2lei

User
    Player
    Salut! 

Propunerea ta nu mi se pare ca este una chiar asa de buna, deoarece exista deja secțiuni pe care te poți antrena, cum ar fi: Creative, TheBridge cat si altele, chiar și pe gamemodes . Nu vad scopul unei astfel de sectiuni. 

Acestea fiind spuse, votul meu este 

:contra: . 
    corect dar pe the bridge nu ai cum sa iti antrenezi Bridge ul si pe creative trebe sa te urci inapoi sus + ca ar ajuta playeri foarte mult si ar aduce multi playeri pe server 🙂

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta, mie personal nu imi place si nu vad rostul ei.  Exista deja foarte multe sectiuni unde te poti antrena, cum ar fi: KitPVP, SkyWars, BedWars etc. Asa ca de la mine ai :contra:  . 
    Bafta

ia2lei

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta, mie personal nu imi place si nu vad rostul ei.  Exista deja foarte multe sectiuni unde te poti antrena, cum ar fi: KitPVP, SkyWars, BedWars etc. Asa ca de la mine ai :contra:  . 
    Bafta
    Salut ma refeream la o sectiune de Bridge adica sa te antrenezi pentru pod pe bedwars decat sa faci death uri in continu pe bedwars mai bine ar fii un minigame de genu deoarece pe kit pvp nu prea ai cum sa iti antrenezi bridge ul si nici pe skywars,dar daca asta e parerea ta Ok 😄

Alexic

User
    Player
    Salutare, multumim pentru propunerea facuta dar nu se poate realiza in momentul actual asa ceva. 
    t/c

Status
    Not open for further replies.