• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Mixed Arcade

Status
    Not open for further replies.

Bombita_01

User
    Player
    Nick-ul meu este Bombita_01
    Propunerea mea este ca la fiecare meci castigat sa primesti 1 token
    Eu cred ca propunerea mea este una foarte buna pentru ca jucatorii pot castiga mai multe token-uri
    Propunerea ar fi utila pentru ca jucatorii ar putea sa cumpere mai repede grade/accesorii
    Subserver: Mixed Arcade

codeXN

User
    Player
    ideea asta ar fi destul de buna doar ca playeri nu prea intra dar chiar merita asa ca eu iti voi da
    :pro:

Flix

User
    Player
    Salut!

Nu este ok sa primesti tokens in meciurile de pe minigame-uri deoarece s-ar ajunge ca multi playeri sa aiba grade, deci ar rezulta foarte mult abuz. :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Buna.

Propunerea ta nu mi se pare una foarte buna deoarece multi jucatori ar ajunge sa poata sa iti ia grade, iar asa ar abuza foarte multi ceea ce nu este ok. 
      :contra:  

collapse94

User
    Player
    Salut, de la mine ai un  :contra:  deoarece poți sa primesti tokens când votezi și mulți jucătorii asa poată sa aibă multe lucruri din shop.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca este o idee buna, cine nu ar vrea sa faca cat mai multe tokens? Stiu ca deja exista mai multe metode pentru a le obtine, insa ar incuraja mult mai mult jucatorii sa cumpere astfel de grade. De asemenea i-ar face sa foloseasca si Gamster Launcher pentru a avea acces la /tshop.

Votul meu este :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut Bombita_01!

Mie personal nu imi place ideea ta deoarece ar influenta jucatorii sa abuzeze pentru grade. Exista deja /vote unde poti obtine tokens.

De la mine ai un :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Cred ca propunerea ta ar ajuta intr-o oarecare masura serverul. Minigame-ul Arcade nu este chiar asa po*Cenzurat*t, iar faptul ca s-ar castiga 1 token/ win, ar atrage jucatorii sa joace acest joculet. Doar un tokens este foarte putin, iar pentru a se cumpara grade, ar fi nevoie de un numar foarte are de win uri (10000 pentru gradul hero). Acest tokens/win este castigat si pe Hide&Seek, iar eu, nici macar acum, nu am reusit sa acumulez 1000 tokens din meciuri castigate.

:pro:

Status
    Not open for further replies.