• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere nou mini-game

Status
    Not open for further replies.

collapse94

User
    Player
     * Nick-ul tău: Collapse

* Propunere: Sa fie adaugat o nou mini-game de tip "UHC Run" . 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, multi jucatori o sa joace pe aceasta sectiune, sunt sigur ca va fi cea mai buna sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca este un mini-game po*Cenzurat*r si este interesant si fascinant sa joci un UHC Run cu un prieten. (Un UHC Run e ca un war dar ca dureaza mai multe minute ) .

* Subserver: UHC Run 1v1 si 2v2  

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut

Consider ca e o idee buna chiar daca a mai existat UHC in trecut, tot in trecut nu erau la fel de multi playeri ca si acum asa ca eu zic ca ar merita, de la mine ai un

:pro:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Cred ca propunerea ta este una buna, mi se pare interesant un UHC. Personal, cred ca ar duce mai multi jucatori si ar fi funny. De la mine ai un :pro:  

xStefanS

User
    Player
    Salut, Collapse!

Ma bucur ca ai decis sa faci o propunere pentru acest server. Vreau sa incep prin a spune ca mie imi place GWE foarte mult, iar faptul ca sunt atat de rare ma deranjeaza. Daca s-ar adauga un Gamemode de tip UHC, care sa aiba premii strict pe aceasta sectiune(bani cu care poti cumpara iteme de exemplu Bannere/pets) ar fi o sectiune foarte po*Cenzurat*ta(dupa parerea mea) si o sectiune pe care as intra foarte des. Dupa ce am zis mai sus, se subîntelege ca votul meu este :pro: . Chiar imi doresc ca propunerea ta sa fie implementata, iar daca va fi, ma voi gandi la tine si iti voi multumi ca ai venit cu o idee asa buna 🙂.

Cu tot respectul,

StefanS.

TancaUragan

User
    Player
    Buna.

Parerea mea este ca un Mini-game de tip UHC nu ar strica deoarece multor jucatori le place acest gen de mini-game si ar putea aduce mai multi playeri pe server.

De la mine ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee buna, se poate adauga pe sectiunea Arcade. Poate va aduce jucaori acolo. Cred ca merita o sansa, poate fi un minigame de incalzire, te-ai putea juca cu prietenii si/sau te-ai putea incalzi la pvp si nu numai. 

Votul meu este :pro:

xGrubby

User
    Player
    Salut! Personal, consider ca un minigame de tip UHC ar fi destul de po*Cenzurat*t! :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Imi place mult propunerea ta! Pana acum nu am jucat un minigame de tip UHC si chiar as dori sa il incerc. Sunt sigura ca sectiunea ar fi po*Cenzurat*ta si destul de interesanta, in cazul in care s-ar baga pe server.

ItsProGamer

User
    Player
    Salut , o idee destul de buna ,nu ar strica un minigame nou

Votul meu 

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o propunere buna, deoarece multor oameni le place sa joace la GamsterWar, dar multi nu apuca, i-ar acest minigame le-ar putea da sansa sa joace. 

De la mine ai  PRO.png

xyzz

User
    Player
    Salut
    Personal cred ca este o idee interesanta de mini-game + dupa parerea mea ar mai aduce si niste jucatori noi pe server.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, cum s-a spus si mai sus, jucatorii vor avea mai multe sanse sa joace jocuri de tip UHC, deoarece Gamster War este mai rar si nu toata lumea reuseste sa intre.

De la mine ai :pro:

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Maybe.

T/C

Status
    Not open for further replies.