• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Nou Minigame

Status
    Not open for further replies.

Alinqwe___

User
    Player
    Nick-ul tău:Alinqwe 

* Propunere: Sa se adauge sectiunea EggWars

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu zic ca acest minigame ar fi distractiv pentru toti

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :playerii ar mai incerca ceva nou si intens

* Subserver: Eggwars

* Alte precizări:  In acest minigame este vorba ca ai un Ou de protejat si trebuie cu iron si gold sa iti cumperi iteme cum ar fi sabie, blocks etc. Acest minigame este 4v4. E un joc ca bedwars dar mai interesant. Multimesc

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o idee foarte buna, acest minigame ar putea fi adaugat pe sectiunea Arcade. Cred ca ar aduce un plus de jucatori, ar putea fi setata sa nu dureze mai mult de 10 minute sa zicem. Te-ar putea ajuta sa te incalzesti, ar fi si distractiv. Cred ca ar merita o sansa.

Votul meu este :pro:

xProDenis25

User
    Player
    Salut!Sincer eu as dori sectiunea "Guess the build",mi se pare un minigame interesant in care trebuie sa construiesti, iar ceilalti sa ghiceasca,ca un fel de skribbl!Eu cred ca ar fi distractiv si chiar ar merita o sansa,deoarece mi se pare distractiv si iti dezvolti creativitatea intr-un fel!

collapse94

User
    Player
    Salut!Sincer eu as dori sectiunea "Guess the build",mi se pare un minigame interesant in care trebuie sa construiesti, iar ceilalti sa ghiceasca,ca un fel de skribbl!Eu cred ca ar fi distractiv si chiar ar merita o sansa,deoarece mi se pare distractiv si iti dezvolti creativitatea intr-un fel!
    Poti face o prupunere !!!

Salur Alinqwe___

Chiar e o ideie bune sa fie EggWars pe server.

Si o sa fie mai multi jucatorii pe sectiunea Arcade .

:pro:

Status
    Not open for further replies.