• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere nou Minigame

Status
    Not open for further replies.

xXShaSesXx

User
    Player
     Nick-ul tău: xXShaSesXx

* Propunere:  Sa se adauge un nou minigame ( Fotbal )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Sincer sunt destul de multi pasionati de fotbal, aducand destul de multi playeri pe sectiunea asta, poate si staff ^^

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dupa cum am spus si mai sus, aceasta sectiune va aduce destul de multi playeri, probabil peste 80 pe zi, doamne ajuta 😄

* Subserver: mc.gamster.org -> Minigames -> Fotbal 

* Alte precizări: Sper sa fie acceptata!

Loo32

User
    Player
    Salut! Chiar imi place sugestia ta deoarece acest minigame pare intereasant. Chiar daca nu sunt eu cu fotbalul real imi place idea ta si sper ca va fi adaugata.

De la mine ai un :pro: .

Andreea256se

User
    Player
    Fotbalul este un sport pe care multe persoane il practica , o idee de fotbal in Minecraft ar fi destul de interesanta .

Totusi , nu imi pot imagina cum te-ai putea juca fotbal , este nevoie de o minge care nu stiu cum ar putea fi implementata in Mc....

Propunerea in mare este destul de interesanta , de la mine ai  :pro: , desi putin probabil ca sa te poti juca fotbal in Mc.

AndreeaTL

User
    Player
    Salut!

Mi se pare foarte interesanta ideea ta. Chiar daca nu sunt pasionata de fotbal, as vrea sa se adauge pe server si cred ca ar fi foarte jucat si ar aduce multi jucatori noi!
    De la mine ai :pro:

Bafta!

Bombita_01

User
    Player
    Salut !
      Cred ca propunerea ta ar fi una destul de buna deoarece , fotbalul este un sport foarte po*Cenzurat*r si dupa cum ai zis si tu ar aduce multi playeri.

De la mine ai un :pro: !
      Succes!!

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Acses. Apreciem efortul tau pentru comunitate.
    Sectiunea pare a fi distractiva si interesanta, dar nu va fi adaugata deoarece nu ar putea fi jucata.

:tc:

Status
    Not open for further replies.