• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru afk

Status
    Not open for further replies.

oogleman1

User
    Player
    * Nick-ul tău: oogleman1

* Propunere: Sa se bage comanda /afk care sa iti permita sa stai, in functie de grad, de la jumatate de ora la 2/3/4/5 (cat decide conducerea)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca unii playeri au ferme care necesita sa fie afk si nu le au langa casa si prin aceasta comanda pot "farma".

* Subserver: Global sau subserverele de survival

* Alte precizări:  -

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, nu mi se pare o idee bună deoarece astfel banii se vor face mult prea usor si nu ar mai fi o sectiune de Survival.

Cei ce au minim gradul de Operator au acces la această comanda, motiv pentru care nu consider că și jucătorii ar trebui sa aiba acces la ea.

În concluzie, votul meu este :contra:

xStefanS

User
    Player
    Salut, oogleman1!

Ma bucur ca ai decis sa faci o propunere pentru acest server.  In opinia mea, faptul ca aceasta comanda (/afk) este disponibila doar pentru membrii din staff care au minim Operator mi se pare echilibrat, deoarece un Operator are acces la Gamemode Creative deci nu l-ar ajuta daca ar sta afk langa o ferma, etc. Pe langa faptul ca se vor face banii foarte usor, orele se vor face la fel de usor, deci daca cineva foloseste aceasta comanda poate face orele pentru cererea de Helper prea usor, ceea ce nu mi se pare ok. Cu parere de rau, votul meu este :contra: . Bafta!

Cu stima si respect,
    StefanSmecheru din echipa The Pit.

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Nu cred ca e o idee prea buna pentru ca unii jucatori vor gasi metode sau bug-uri prin care sa abuzeze. Aceste lucruri pot dauna sectiunii si implicit serverului. Comanda /afk este o comanda de Staff si cred ca ar trebui lasata asa. De asemenea, daca cineva ar sta afk in fiecare zi mai multe ore, ar putea aplica sa zicem cu acele ore pentru un grad staff. Cum ar fi ca acesta sa stea afk mereu si sa intre? Nu ar fi corect fata de ceilalti ce fac orele corect.

Votul meu este :contra:

Neltro

User
    Player
    Salut,

nu cred ca e o idee buna deoarece playerii ar sta afk la ferme ca sa farmeze diferite iteme ce dupa mine ar dezechilibra economia serverului, si de asemenea playerii ar putea face ore mult mai usor pentru a aplica pentru staff.

Acestea fiind spuse, votul meu este :contra: .

Bafta! 

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Buna, ideea este ca vrem sa tinem serverul cat mai activ si sa fie si loc pe sectiuni pentru playerii care vor sa se joace. De aceea daca stai afk mai mult de 5 minute, te da afara. Daca vrei sa farmezi asa cum zici tu, trebuie sa te joci, nu sa stai afk. De exemplu daca vrei sa aplici ca staff, tu trebuie sa indeplinesti un numar de ore, iar daca stai afk cu comanda /afk de care spui tu, nu ai face nimic pentru ca trebuie sa vorbesti si sa colaborezi cu jucatorii, sa inveti chestii despre sectiune si sa te bucuri de joc. :contra:

The_wolf_gir

User
    Player
    Salut!

Personal,cred ca aceasta idee buna,deoarece personal cred ca acest lucru poate duce la  un lucru nedorit la noi pe server,deoarece acei jucatori pot sta afk la  diferite  ferme.Iar in cazul in care vrei sa aplici pentru un grad de staff iti trebuie un anumit numar de ore,iar ar fi mult mai bine sa nu stai afk pe sectiune

Eu personal iti dau :contra:

AndreeaTL

User
    Player
    Salut. 

Propunerea ta nu mi se pare una tocmai buna deoarece asa, jucatorii care doresc sa fie staff pot face orele necesare foarte usor fara a munci pentru grad si se poate sta afk la ferme pentru a farma. 
    De la mine ai :contra:  .

xGrubby

User
    Player
    Salut! Propunerea ta nu mi se pare ca este de folos comunitatii, din contra, daca s-ar adauga asa ceva, jucatorii ce vor sa devina staff ar face orele mult mai usor, si de asemenea sa farmeze.

:contra:

Last edited by a moderator:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Nu imi place deloc propunerea ta. Asa cum s-a spus mai sus, daca ar exista comanda /afk pentru jucatori, acestia ar sta afk fara nicio problema la ferme ore intregi si ar face bani mult prea usor. De asemenea, un jucator care ar dori sa fie staff, poate sta afk acele 15 ore, timp in care ar fi putut invata lucruri despre sectiune sau pur si simplu s-ar distra jucandu-se. 

Comanda /afk este pentru staff si doar pentru staff. Nu cred ca jucatorii ar avea nevoie de ea.

:contra:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

In al doilea rand, aceasta sugestie nu o sa fie niciodata implementata deoarece ar face lucrurile prea usoare.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.