• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pentru cei din staff

Status
    Not open for further replies.

Sandra2k

User
    Player
     * Nick-ul tău:Sandra2k

* Propunere: propun ca atunci cand stafii sunt activi,donatorii,cat si playerii sa nu poata avertiza.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar influneta in bine,deoarece se creeaza mult spam,cu acelasi mesaj,de cel putin 5 ori

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : nu s ar mai creea spam pe chat ul global si aceasta nu ar mai fi plin

* Subserver:creative

* Alte precizări:  Nu

Last edited by a moderator:

Mqro

User
    Player
    Este o propunere buna, pe creative cel putin de multe ori se creeaza spam cand atentioneaza ceilalti cate 5+ .

:pro:

Al3xHD

User
    Player
    Parerea mea este ca jucatorii nu pot face activitate daca vor sa ajunga in staff,votul mei este :pro: Dar mi s-ar parea ok cand sunt sub 30 de jucatori sa aiba voie

zSaKyeen_

User
    Player
    Buna Sandra! Apreciez ca vrei sa ajuti Stafful si sa mentii chatul curat

Unii playeri doresc sa aplice pentru frunctia de Helper,Moderator,Admin si trebuie sa fie si activi,Dar pana la urma se va rezolva acest spam

Imi place propunerea dar votul meu este :contra:

aduadu2510

User
    Player
    Eu sunt de acord cu tine, daca nu ar mai avertiza altcineva (donatorii si playeri) nu s-ar mai creea spam

Votul meu este:

:pro:

Cuxii

User
    Player
    Ar fi foarte bine pentru ca este enervant cand vezi in chat acelasi mesaj de 4-5 ori :pro:

BananaLover2

User
    Player
    Este o propunere buna,dar daca ar fi sa nu se mai avertizeze playerii ar incalca regulile stiind ca nu se mai avertizeaza si ar iesi nasol.Votul meu e :contra:

Mini_criss

User
    Player
    Buna Sandra! ❤️

Apreciez ca vrei sa faci un ,,bine`` pentru aceasta sectiune,dar eu personal nu accept propunerea ta.

De ce? Pentru ca : Jucatorii care vor sa aplice pentru functia de helper nu vor mai avea activitatea necesara . 

Ma uimeste faptul ca tu nu vrei sa fie spam pe chat cu `` avertizari `` dar cu alte chestii inutile de exemplu `` versuri , etc... `` nu ai nimic impotriva.

votul meu este :contra: . ❤️

Ryz3r

User
    Player
    Consider ca propunerea ta este una buna deoarece chat ul este mereu ingreunat de aceste avertizari si prin aceasta schimbare chat ul ar fii mult mai curat.

Votul meu este :pro:

boni

User
    Player
    Sunt de acord cu tine! Este o propunere foarte buna! Votul meu este :pro:

Mistik

User
    Player
    Raspunsul meu este :pro: deoarece astfel jucatorii pot vorbi mai liber in sensul ca daca vor sa scrie tot ce vor intr-o singura propoziție, nu se va putea intelege ce spune. Pentru cei ce spuneti ca nu puteti face activitate, voi nu credeti ca activitatea consta si in alte chestii? Nu doar in avertizari?

UnknownGamer

User
    Player
    O propunere foarte buna, de multe ori se face spam cand avertizeaza peste 6 jucatori/donatori. Votul meu este :pro:

Stefania._.

User
    Player
    :pro: Buna Sandra! Imi place propunerea ta, deoarece mereu este spam in chat, mai ales cand este staff online. De aceea sunt de acord cu propunerea ta

TravisDeadlo

User
    Player
    :pro: Nu este nevoie de explicatii pentreu aceasta propunere... Este cat se poate de vizibil ca un mesaj banal cum ar fi Spam sau caps sau orice din aceeasi familie, apar de cate 5-6 ori pe chat fara mesajului specific Staff..  activitatea unui player de a aplica in staff o poate dovedi si in alte moduri... nu suntem setati pe un script sau sa facem concurs care spune primul spam off...  Pentru a evita un spam eu zic ca e o propunere utila

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Inteleg ca este putin spam cand cineva incalca regulament-ul, dar daca cineva doreste sa faca cerere pentru un grad staff el are nevoie de activitate, asa.. daca s-ar implementa regula aceasta respectivii nu mai pot da dovada de  activitate pe chat. :contra:  

Sandra2k

User
    Player
    Pentru a face activitate exista si alte modalitati,nu numai aceea de a avertiza ❤️

AndreiSolo

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare una interesanta si da, nu prea este ok ca cineva sa fie avertizat de 3-4 ori pe chat, raspunsul meu este  :pro: Ceaw ! 

Status
    Not open for further replies.