Salutare, sunt nou pe aici asa ca sper ca am nimerit categoria.
Joc pe serverele gamster de cateva zile, si am observat cateva lucruri care s-ar putea imbunatati. Preponderent am stat pe survival 1.9, dar am vizitat si celelalte servere. Toate aveau ceva in comun:
Joc pe serverele gamster de cateva zile, si am observat cateva lucruri care s-ar putea imbunatati. Preponderent am stat pe survival 1.9, dar am vizitat si celelalte servere. Toate aveau ceva in comun:
- Chatul e un haos. Cel putin pe survival 1.9, cand sunt mai mult de 50 de playeri, chatul devine complet obstructionat de tot felul de mesaje fara sens. Astfel, propun un plugin pentru ChatChannels; De preferabil unul care sa aiba si o optiune de "local chat", adica doar playerii din chunkurile apropiate sa poata vorbi intre ei.
- Shop-ul cu /ah atrage dupa sine spamul in chat. Propun SignShop si posibilitatea ca fiecare user sa isi faca shop. Ma refer la acel plugin in care un user pune un chest, iar ceilalti pot cumpara itemele din chestul vanzatorului dand click dreapta pe sign. Acest shop va readuce la moda shopurile fizice, individuale.
- Aceasta propunere e mai mult pentru o comanda: Ar fi util sa avem acces la comanda /seen, sa vedem cand a intrat ultima data un player. Nu cred ca exista vreun mod un care se poate abuza aceasta comanda, asa ca, de ce nu?
- Ultima propunere este pentru un plugin care nu exista. Este vorba de un plugin pentru teleportare de mobi. Sa luam un exemplu: Playerul A are un cal, doreste sa il vanda playerului B care e in "celalalt capat al lumii". E absurd sa se puna sa il calareasca pana acolo, asa ca playerul A va lua in mana un item (sa zicem, un os). Va da click dreapta pe mob, apoi cu o comanda de tip /mobsell 10 PlayerB va trimite o cerere playerului B (care va accepta cu /mobaccept, sau respinge cu /mobdeny). In urma acceptului, Playerul A va primi 10$ (in cazul asta), Playerul B va pierde 10$ (tot in cazul asta), iar mobul va fi teleportat la pozitia playerului B.
Cum acest plugin nu exista, ma ofer sa il fac eu, asta daca va fi acceptata propunerea. Lucrez in Java de aproximativ 3-4 ani si am facut pana acum pluginuri optimizate pentru un numar mare de jucatori, precum si alte proiecte (Android, Java SWT). Am facut o versiune a acestui plugin acum ceva vreme, pentru Minecraft 1.5. Se numea MobTeleport si facea fix ce am scris mai sus. In caz ca va fi acceptata propunerea pentru ultimul plugin, voi pune codul sursa pe GitHub ca sa poata fi "validat".
Last edited by a moderator: