• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere pluginuri

Status
    Not open for further replies.

KiralyCraft

VIP
    VIP
    Salutare, sunt nou pe aici asa ca sper ca am nimerit categoria.

Joc pe serverele gamster de cateva zile, si am observat cateva lucruri care s-ar putea imbunatati. Preponderent am stat pe survival 1.9, dar am vizitat si celelalte servere. Toate aveau ceva in comun:

• Chatul e un haos. Cel putin pe survival 1.9, cand sunt mai mult de 50 de playeri, chatul devine complet obstructionat de tot felul de mesaje fara sens. Astfel, propun un plugin pentru ChatChannels; De preferabil unul care sa aiba si o optiune de "local chat", adica doar playerii din chunkurile apropiate sa poata vorbi intre ei.
    • Shop-ul cu /ah atrage dupa sine spamul in chat. Propun SignShop si posibilitatea ca fiecare user sa isi faca shop. Ma refer la acel plugin in care un user pune un chest, iar ceilalti pot cumpara itemele din chestul vanzatorului dand click dreapta pe sign. Acest shop va readuce la moda shopurile fizice, individuale.
    • Aceasta propunere e mai mult pentru o comanda: Ar fi util sa avem acces la comanda /seen, sa vedem cand a intrat ultima data un player. Nu cred ca exista vreun mod un care se poate abuza aceasta comanda, asa ca, de ce nu?
    • Ultima propunere este pentru un plugin care nu exista. Este vorba de un plugin pentru teleportare de mobi. Sa luam un exemplu: Playerul A are un cal, doreste sa il vanda playerului B care e in "celalalt capat al lumii". E absurd sa se puna sa il calareasca pana acolo, asa ca playerul A va lua in mana un item (sa zicem, un os). Va da click dreapta pe mob, apoi cu o comanda de tip /mobsell 10 PlayerB va trimite o cerere playerului B (care va accepta cu /mobaccept, sau respinge cu /mobdeny). In urma acceptului, Playerul A va primi 10$ (in cazul asta), Playerul B va pierde 10$ (tot in cazul asta), iar mobul va fi teleportat la pozitia playerului B.
      Cum acest plugin nu exista, ma ofer sa il fac eu, asta daca va fi acceptata propunerea. Lucrez in Java de aproximativ 3-4 ani si am facut pana acum pluginuri optimizate pentru un numar mare de jucatori, precum si alte proiecte (Android, Java SWT). Am facut o versiune a acestui plugin acum ceva vreme, pentru Minecraft 1.5. Se numea MobTeleport si facea fix ce am scris mai sus. In caz ca va fi acceptata propunerea pentru ultimul plugin, voi pune codul sursa pe GitHub ca sa poata fi "validat".

Last edited by a moderator:

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    1. D-asta exista helperi, moderatori etc, pentru o optimiza chatul.

2. Comanda /ah deschide un AuctionHouse, care nu face spam pe chat. Pluginul la care este nevoie de chat este Auctions.

3. Nu cred ca este nevoie.

4. Este o idee foarte buna. Daca faci acest plugin vezi sa nu aiba buguri.

Deci ai :contra: pentru 1, 2, 3 si :pro: pentru 4.

KiralyCraft

VIP
    VIP
    Am inteles, intredevar de /seen nu e mare nevoie; Poate fi mai mult un moft. Problema la /ah este ca nu stii exact cand este ceva ce cauti, si prin "spam in chat" ma refeream la playerii care isi fac reclama la ce au pus in ah, sau altii care cer sa se puna ceva in ah. Aici intervenea si /seen.

Sa consideram urmatorul scenariu: Daca vreau sa cumpar ceva de la un player care stiu ca are un shop d-ala cu chesturi, atunci prima data vad daca e online cu /seen. In caz ca nu e, daca a iesit de curand poate il astept sa se intoarca, daca nu, nu-mi bat capul. In schimb, daca e online, se rezolva cu un /tpa si paf, ajungi la shopul lui. Dupa parerea mea, e mai organizat decat /ah pentru ca nu e nevoie de fiecare data sa ulram in chat de 10 ori pana vede cineva mesajul amestecat cu alte mesaje care nu au relevanta

Cat despre chat, macar ideea de localchat as considera-o ca fiind utila, depinde din ce perspectiva privim problema.

Cand termin pluginul (testat, documentat, toate alea), pe cine contactez? Fac aici un post nou? Cum procedez?

Hex

Got m’s in the bank like yes, indeed
    VIP
    :contra: pentru 1 si 2

:pro: pentru 3 si 4

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Pai cand termini pluginul poti sa vorbesti cu un administrator sau tehnician. Cred ca cel mai bine este sa postezi aici sau sa faci altul. Multa bafta in realizarea acestui plugin, este chiar folositor.

Eugen01

Retras
    Player
    1. :contra:

2. nu va mai fi spam de la acel plugin, va fi spam cu "Veniti la shop-ul meu". Va fi doar o inlocuire a subiectului de spamat ca sa zic asa.

3 si 4 le consider inutile, deci :contra:

Theo#83

User
    Player
    Doar  :pro:  pentru a 4-a. Si daca lucrezi in java, depune o cerere pentru a intra in staff. Eu presimt ca este un baiat istet, cu initiativa.

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Eu cred ca, daca vorbesti cu un administrator vei putea ajunge in staff si vei putea lucra pentru cel mai poFilterr server din Romania. In plus daca te ti de treaba, poate, cu ajutorul tau vom putea face ca acest server sa aiba 3000 de playeri. Ma refer ca vei putea creea pluginuri care vor fi "exemplare". Mult noroc si spor la lucru!!!

Neko

User
    Player
    1) Nu cred ca ar fi o idee buna, pentru ca nu am mai putea ajuta playerii.

2) Nu este o idee rea, dar e cam acelasi lucru cu /ah

3) Mai bine sa nu se dea acces la /seen deoarece o sa fie spam constant cu "Ala are ** zile/ore/etc.. off, scoate protectia, da-mi mie casa/itemele."

4) Ar fi interesant un asa plugin, ar ajuta in conditiile in care nu se vand spawnere de animale si sunt mai greu de gasit.

Deci sunt :pro: si :contra:  .

KiralyCraft

VIP
    VIP
    Am sa ma gandesc bine la propunerea cu stafful. Pana atunci sper ca va fi util pluginul asta si abia astept sa-l vad in folosinta <3

Prin "am sa ma gandesc" ma refer ca am programul destul de plin cu proiecte care trebuie terminate, facultate, etc.

Florinn_

Moderator forum
    Player
    Daca chiar ați vrea sa schimbați sistemul de vânzare al itemelor puteți adaugă un sistem de shop in care cineva pune un anunț de vânzare care rămâne intr-o lista ce poate fi accesata printr-o comanda.Am mai vazut acest sistem pe un alt server . Cat despre sistemul de vindere al mobilor ar fi o idee foarte buna deoarece mobii sunt greu de transportat pe distanțe mari.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Ma poti contacta pe Skype: whitewidow35

Luca01

User
    Player
    :pro: si :contra:

PRO Pentru 1 si 4

Contra pentru 3 si 2

Status