• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Practice PvP

Status
    Not open for further replies.

iuca04

User
    Player
    * Nick-ul tău: iuca04

* Propunere:  Sa se reduca inaltimea maxima  de construit de pe Practice PvP

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu s-ar mai enerva playerii care se lupta din cauza celor care spameaza arcul, fac skybase, etc (cum fac eu)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am scapa de cei care nu vin la practice pvp pentru pvp, vin pentru skybase cu lava, arc etc

* Subserver: Practie  PvP

* Alte precizări: -

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, ar fi o idee buna aceasta propunere, din urmatoarele motive:
    ->S-ar reduce numarul de jucatori care fac skybase si care strica arena si experienta de joc
    ->Jucatorii ar putea face PvP multi mai usor si s-ar antrena mai usor

De la mine ai :pro: .

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! Cred ca ar fi o propunere utila, ce ar putea stopa Skybaze-ul, de asemenea, Practicie este o sectiune dedicata pvp-ului, nu camp-ului. :pro:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

nu este o idee neaparat rea.. oricum stafful cand e on se ocupa de asa ceva daca se scrie in /ac ca cineva face skybase.. dar cand nu este staff on nu prea ai ce face decat sa filmezi.. oricum incurajez ideea ta deci ai un 

:pro:

Alina_2005k

User
    Player
    Buna, 

Cred ca propunerea ta este destul de eficienta deoarece, reducerea inaltimii  pe practice, ajuta foarte mult dupa cum ai spus si tu in cazurile de skybase.

Votul meu este  :pro:

_ImEdward

User
    Player
    Salut!
    Din perspectiva mea, este o propunere destul de buna. Avand in vedere ca foarte multi jucatori aleg sa faca skybase, reducerea inaltimii pana la care poti construi in arena, ar determina jucatorii sa nu mai faca acest lucru, deoarece sectiunea este dedicata pvp-ului, nu construitului.
    Prin urmare, votul meu este :pro: .

xyzz

User
    Player
    :pro:
    Este o parere buna , deoarece ar stabiliza treaba cu skybase.

Status
    Not open for further replies.