• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere Prison

KocaRO

User
    Player
    • * Nick-ul tău: KocaRO
    • * Propunere:
      1. Schimbati limita pickaxe de la nivel 44 pana la urmatorul, trebuie sa minezi ~ 400k blocuri si nu treci la 45 dar deodata la 100. Cred ca cineva a modificat vre-un script.
    • 2. Si ar fi de dorit sa mai adaugati in mine blocuri random, ceva gen cum era Lucky Blocks candva, poate pica din ele ticket prestige upgrade, blocuri mai scumpe gen pe perioada a 2 minute sau alte perks fiindca pentru un incepator e foarte greu sa dea upgrade la pickaxe
    • 3. Verificati token boost de la hainele de la /beaconshop, nu cred ca functioneaza, am luat set full si nu am observat diferenta
    • 4. Pe insula personala celula prsion ar fi interesant sa fie schimbata mapa, sa fie mai multe insule in jur si pentru a ajunge la ele ai nevoie spre ex de un anumit level pe pickaxe sa spargi bariera intre insula initiala si cealalta (ex. Daca n-ai beacon miner lvl 25 nu poti sparge block Obsidian samd.
      5. Oferiti playerilor o comanada ex /rankup all sau /rankup suma care va lua toata balanta posibila si va da si skip de /prestige astfel oferind playerului care are adunata o suma mai mare de nivelul sau sa poata trece nivelele mult mai rapi.
    • 6. Faceti mine cu materiale combinate la prestige mai mare ca cel putin sa fie clar pentru jucator ce grad este
    • 7. In fiecare zi dupa restart pe serveurl prison se reseteaza nivelul minei astfel ajungi a 2-a zi la cobble de la end stone
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar invia serverul de prison, e un minigame relaxant, dar cam monoton
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Multi baieti intra pe prison se joaca cate jumatate de ora si dupa ce ajung la un nivel se lasa cel mai des pickaxe-ul nivelul 44 pana la 100
    • * Gamemode/Minigame: Prison
    • * Alte precizări: Sanatate