• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Prison

Status
    Not open for further replies.

BlowerFTW

User
    Player
    Nick-ul tău:ruphackuindoua

* Propunere: Sa se acorde mute sau o sanctiune pentru L, EZ, CRY, L2p. Stiu, este implementata doar la manageri, dar sa poata da si staff-ul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Foarte bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Am scapa de toti puradeii care cred ca daca zici L esti un zeu.

* Subserver:prison

* Alte precizări:  Nu cred ca trebuie.

[Fanta123]

User
    Player
    E o idee destul de buna avand in vedere ca foarte multi playeri zic L Ezz Cry noob Plangi?? sau chesti de genu dar si noi la randul nostru am spus-o si avem acces la comanda /ignore si putem sa ne calmam prin /ignore nume si dupa 10 min scoti ignore-ul

Yuuji_san

User
    Player
    Propunere inutila.

Exista deja o sanctiune pentru toate astea. Daca un jucator foloseste des cuvintele mentionate mai sus si managerul il considera toxic acesta il poate sanctiona.

Depinde de la manager la manager daca permite staffului sa sanctioneze pentru acest lucru.

Last edited by a moderator:

Geaniina03

User
    Player
    :contra:  Motiv mai sus. Sorry 🙂

ALIN007

User
    Player
    :contra:  Astea nu sunt considerate semne toxic de ex easy (ez) sau Cry etc.

alextheflowerrr

User
    Player
    Salut.Nu prea cred ca are rost sa primesti mute pentru "ez,lol,Cry" deoarece daca spui gen "Cry" si dupa te corectezi cu "I Cry" e posibil ca o persoana din staff/donator sa deie deja mute.Plus ca ai motive si mai sus.

De la mine ai :contra: .

Limo338 🌺

User
    Player
    Ai motive mai sus, si se da ban pentru asa ceva. Plus ca nu are rost sa se dea mute pentru cuvintele acestea, ele fiind cuvinte 'toxice'. :contra:

SanduK

Loyal
    VIP
    Ai motive foarte Bune mai sus doar de la niste Prescurtari sa fi sanctionat .

:contra:

Thywen

User
    Player
    :pro: Joc aproape zilnic pe serverul Gamster ( chiar daca este alta sectiune ) unii oameni se enerveaza mai repede si succeseaza in a face lucruri grave ( sa abuzeze [s-au intamplat sute de cazuri din cauza aceasta]) si acele cuvinte nu ar trebuii sa fie premise pe server deoarece pana la urma dau dovada de un comportament foarte toxic.

Chalk20

VIP
    VIP
    Nu vad rostul, trebuie să accepți și când te bate cineva, dacă tipul ăla este toxic poți aduna dovezi și să dai pozele un manager. 

:contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.