• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected PROPUNERE PRISON

Status
    Not open for further replies.

ImDavidd

User
    Player
    * Nick-ul tău: ImDavidd

* Propunere: Sa se adauge mai multe mine / prestige-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce mai multi jucatori si mai multa preocupare fata de acesta sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca , daca s-ar adauga mai multe mine / prestige-uri , va fi mai greu sa termini prison-ul si va fi de mai lunga durata , fapt ce va aduce mai multi playeri. In momentul de fata playerii termina prestigeurile si se lasa de prison deoarece nu mai au ce sa faca si cred ca aceasta propunere va aduce o schimbare si totodata o imbunatatire.

* Subserver: Prison

* Alte precizări: -

TheBestRo

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare interesanta si cred ca ar aduce mai multi playeri pe sectiune.

:pro:

Last edited by a moderator:

LD007

Lupisor
    Player
    Salut! 

Dupa parerea mea, cred ca ar fi o idee foarte buna sa incurajam jucatorii sa se joace oferindu-le mai mult lucru de facut. Adaugarea mai multor mine de exemplu ar face jucatorii sa se joace in mai mult si sa aiba un nou targhet sa zic asa.

In concluzie, eu iti voi oferi :pro: .

NonsenseLady

User
    Player
    Hello !

Consider ca ideea ta ar aduce mai multi playeri pe sectiune si i-ar incuraja sa adopte acest gameplay.

:pro:

ItzCodita

User
    Player
    Salut, voi tine cont de sugestia ta pentru urmatorul update.
      :tc:

Status
    Not open for further replies.