• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere readaugare /ignore

Status
    Not open for further replies.

zStxrz

User
    Player
    Doresc sa fac propunere de a se adauga /ignore inapoi din mai multe motive, Unul ar fi faptul ca jucatorii incep sa spameze in chat necontrolabil, si sunt unele dati in care staff-ul nu este online sa le acorde o pedeapsa, fapt ce poate fi frustrant pentru alti jucatori care incearca sa aiba o conversatie pe chat. Alt motiv ar fi faptul ca unii jucatori se cred superiori sau folosesc un limbaj neadecvat pe chat, fapt ce poate duce la toxicitate din partea celuilalt jucator, iar dupa sunt ambii pedepsiti. Eu cred ca ar fi mult mai bine sa se readauge si ar putea sa fie evitate mult mai multe mute-uri/ban-uri! 

OsmiumRedox

VIP
    VIP
    Salut! Fiecare propunere, consider că este realizată cu intenția înbunătățirii server-ului, dar propunerea ta nu prea se aseamnănă modelului clasic al unei propuneri, fapt ce ar putea duce la închiderea ei.  Momentan rămân neutru până un staff își va exprima opinia. Succes! 🙂

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Din pacate acest topic va fi inchis fara alte adaugari si voturi pentru ca nu respecta modelul impus, am sa ti-l las totusi mi jos ca sa-l vezi mai usor:

• * Nick-ul tău:
    •  * Propunere: 
    •  * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :
    •  * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    •  * Subserver:
    •  * Alte precizări:  
    De asemenea, daca voturile nu sunt argumentate se va primii un warn pentru creatorul topicului, asa ca aveti grija sa scrieti macar cateva cuvinte ce sustin votul respectiv pentru a evita acest lucru.

Multumim pentru interesul oferit! :tc:

Status
    Not open for further replies.