• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere recrutări Staff

Status
    Not open for further replies.

ValeriU_17

User
    Player
     Nick-ul tău: iTzWellness

* Propunere: Propun ca viitori membrii ai staffului să poată fi admiși doar în cazul în care dețin gradul Loyal.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Aceasta va ajuta la crearea unui mediu convenabil pentru staff și pentru playeri, fiindcă cei care au gradul Loyal au mai multă experientă și știu cum stă cu regulamentul *adică majoritatea știu regulamentul destul de bine* . 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cred că ar ajuta la evitarea neprofesionalismului față de playeri și ceilalți membrii staff. Presupun ca ideia este destul de bună și va ajuta la dezvoltarea capacităților staffului.

* Subserver: Aceasta să fie valabilă pe toate secțiunile de pe serverul Gamster

* Alte precizări:  Am în vedere ca la cererea de recrutare staff să poată face doar cei care dețin gradul Loyal.. Presupun ca ideia este destul de bună și va ajuta la dezvolta capacitatea staffului

P.S: Sper ca această propunere să fie luată în serios de către proprietarul serverului și să fie pusă în vigoare cât mai curând

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Nu vad rostul acestei propuneri, fiecare trebuie sa aive o sansa :contra:  

da4ius2006

User
    Player
    Nu inteleg de ce ar trebuii ca membri staff sa aiba gradul loyal 

Votul meu este :contra:

IonutQG.

User
    Player
    Salut. Propunerea ta nu mi se pare buna deoarece gradul Loyal se poate lua dupa 500 de zile de la prima inregistrare. Nu cred ca toti din staff-ul actual au atatea zile. Iti dai seama ce-ar inseamna daca propunerea ta ar fi acceptata? Tu vrei sa faci cerere de Helper sa zicem si nu ai Loyal, ce o sa faci atunci? Astepti 500 de zile ca sa poti aplica? Nu prea cred.

:contra:

Kindasoftboi

User
    Player
    Nu putem astepta aproape 2 ani, in acest fel vom avea din ce in ce mai putini oameni sa modereze subserverele.

Din pacate de la mine ai un nu  :contra:

AiceFx

User
    Player
    Gradul loyal se poate lua dupa 500 de zile si daca un jucator este foarte activ nu vad rost ul sa astepte 500 de zile! :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Nu are sens deoarece pentru a intra in Staff pe o sectiune ai nevoie de minim 15 ore pe sectiune e prea mult sa ceri jucatorilor sa aiba un cont facut acum 500 zile. :contra:

MartinG

User
    Player
    Pentru gradul loyal trebuie sa astepti aproape 2 ani . Aceasta propunere nu are sens deoarece va fi din ce in ce mai putin staff. :contra: .

tennesy

User
    Player
    cum a spus si martin mai sus :contra:

Qua7ro

User
    Player
    Dacă erau 5-6 ani de când era serverul mai ziceam dar sunt abea 2 ani deci nu 

PandaKing.

User
    Player
    :contra: Deoarece nu-i vad rostul

Last edited by a moderator:

Emirhan25

User
    Player
    Nu vad Logica acestei Propuneri

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!

Eu nu vad rostul propunerii tale,dupa parerea mea sunt de ajuns 15 ore si 50 de voturi.

Votul meu este :contra:  Succes!

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Consider ca toti meritam o sansa de a face parte din staff.

Votul meu este un :contra:

Hmnk

User
    Player
    Nu înțeleg dc consideri ca cei cu gradul loyal au experienta, toți putem avea, fara sa fim pe server de 500 zile

Duncan2003

User
    Player
    Salut

Daca ai gradul Loyal, nu inseamna ca stii regulamentul sau ca ai vreo experienta, intrucat trebuie sa ai doar 500 de zile pentru a il obtine. Poti sa ai contul facut in 2018, faci 500 de zile de cand contul tau este inregistrat anul acesta si aplici pentru a face parte din staff, desi tu nu ai jucat toata aceasta perioada pe Gamster.

De asemenea, sunt membri care au experienta staff, intrucat au facut parte din staff-uri pe alte servere, sau sunt jucatori care aplica pentru a face parte din staff desi joaca pe respectiva sectiune de (sa zicem) o luna, in care au avut timp sa invete regulamentul, comenzile si cam ce se sanctioneaza si ce nu.

Cum s-a mentionat si mai sus, asta nu ar fi corect fata de multi jucatori iar staff-ul nostru cel mai probabil nu ar avea la fel de multe persoane, ceea ce ar insemna ca sectiunile ar cam duce lipsa de staff. Pana si acum, desi suntem peste 160 de persoane in staff, sunt momente in care nu putem veni cand suntem chemati pe sectiune pentru ca este un hacker, cineva injura sau lucruri de genul. 
    Pe scurt, nu ar fi suficient staff daca ar fi recrutati doar cei care au gradul Loyal.

Status
    Not open for further replies.