• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere SB-Air

Ionji

Giongi
    Player
    * Nick: Ionji

*Proposal:
    Adaugarea frunzelor (de spuce, oak, etc) pe shop, pentru ca nu am observat sa-i convina cuiva faptul ca trebuie sa creasca copaci pe care sa-i tunda pentru a face rost de frumzele acestuia, plus ca stiu jucatori care folosesc frunze in constructiile lor ca sa le dea un aer mai organic

* How do you think this proposal would affect this community:
    Intr-un mod pozitiv, consider eu

* Subserver: SB-Air

* Other specifications:
    consider ca daca ar fi adaugate la 20 sau 25 de coins, la sectiunea ,,Materials", ar fi okkk

Cretu47

1947 - Trup și suflet pentru culori!
    Player
    Salut,

Sunt complet de acord cu propunerea ta deoarece frunzele sunt super utile in aspectul unei insule si alte lucruri de genul acesta. Sper ca propunerea ta sa fie acceptata si sa fie adaugate frunzele pe shop.

PRO.

UltimulTortionar

User
    Player
    Salut, banii pe skyblock air se fac foarte usor din ferme automate din cactus.Daca am adauga absolut toate itemele pe shop, skyblock-ul ar deveni mult mai plictisitor, semanand cu sectiunea creative.Faptul ca trebuie sa faci munca manuala,ii da farmecul ce il are skyblockul.
    Prin urmare, votul meu este categoric
    CONTRA

Ionji

Giongi
    Player
    Salut, banii pe skyblock air se fac foarte usor din ferme automate din cactus.Daca am adauga absolut toate itemele pe shop, skyblock-ul ar deveni mult mai plictisitor, semanand cu sectiunea creative.Faptul ca trebuie sa faci munca manuala,ii da farmecul ce il are skyblockul.
    Prin urmare, votul meu este categoric
    CONTRA
    Să fiu sincer, nu știu pe nimeni să-i placă să adune manual leaves, iar eu, personal, găsesc enervant adunatul lor manual, mai ales în cantități mari. Zic asta pentru că noi lucrăm la un proiect unde ne trebuie multe leaves pe care le-am luat manual și nu am găsit nimic din ce-am făcut acolo distractiv și nici pe cineva să facă asta de plăcere nu știu, iar, dacă stau să mă gândesc, ar putea fi considerată un fel de ,,creative" pe motiv că acolo, din ce am observat eu, sunt destui care, după ce-și fac fermele, doar construiesc diferite structuri (case, castele, wc-uri din aur, în cazul meu 😉), doar că evită folosirea leave-urilor sau să construiască clădiri ce necesită leave-uri

UltimulTortionar

User
    Player
    Să fiu sincer, nu știu pe nimeni să-i placă să adune manual leaves, iar eu, personal, găsesc enervant adunatul lor manual, mai ales în cantități mari. Zic asta pentru că noi lucrăm la un proiect unde ne trebuie multe leaves pe care le-am luat manual și nu am găsit nimic din ce-am făcut acolo distractiv și nici pe cineva să facă asta de plăcere nu știu, iar, dacă stau să mă gândesc, ar putea fi considerată un fel de ,,creative" pe motiv că acolo, din ce am observat eu, sunt destui care, după ce-și fac fermele, doar construiesc diferite structuri (case, castele, wc-uri din aur, în cazul meu 😉), doar că evită folosirea leave-urilor sau să construiască clădiri ce necesită leave-uri
    deci pana la urma tot in interes personal e facuta propunerea