• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere: Schimbare pentru Chat

Status
    Not open for further replies.

CristiCelMar

User
    Player
     * Nick-ul tău: ii_sxd

* Propunere:  De acum, când zici un cuvânt inadecvat în Chat, se va cenzura / îți va apărea un mesaj în chat, spunând: "Mesajul tău nu a fost trimis. Nu poți zice cuvântul "....." pe Chat-ul Gamster!"

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face playerii mai puțin toxici și s-ar da mai puține Mute-uri.

* Subserver: Toate

LD007

Lupisor
    Player
    Salut!

Daca nu ma insel, in trecut a fost o incercare de adaugare a unui program ce nu te lasa sa zici anumite cuvinte pe chat, insa multi jucatori au inceput sa creeze injuraturi noi, sau sa inlocuiasca anumite litere cu cifre si asa mai departe pentru a pacali programul, deci pana la urma tot staff-ul a fost nevoit sa dea mute. De asemenea, oricat de bine ar fi configurat programul, tot vor exista anumite dati in care va bloca mesajul, chiar daca acela nu contine cuvinte urate. Se vor gasi mereu modalitati noi si creative de a jignii pe cineva, sau a pentru a spune cuvinte urate, deci adaugarea unui program ce va impiedica asta ar fi putin inutil, si incapabil sa blocheze toate combinatiile. 

In concluzie, votul meu este :contra: .

_HorusX

User
    Player
    In trecut dupa cum tin eu minte a fost aceasta programa pe bedwars si nu putei spune unele cuvinte cum  a zis  LD007 de la mine ai un :contra:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Chiar daca adaugi acest sistem anti-injuratura, unii pot sa insulte sau sa injure in cuvinte noi care seamănă sproape leit cu originalele:

''Fuck you''- fu

''suck my dick''-smd

Si asa mai departe. Este mult mai okay să lăsăm echipa Staff să realizeze această treabă. 

:contra:

Mikaelle06

User
    Player
    Buna,

Consider ca nu este nevoie de un program de genul, pentru ca, dupa cum s-a mai spus, ar putea fi usor de pacalit. Din punctul meu de vedere nu este o propunere buna, deoarece ar putea chiar sa micsoreze numarul de membrii staff.

Din partea mea ai :contra:  

Alex.889

User
    Player
    Cum sa zis si mai sus, programul poate fi foarte usor pacalit de toata lumea. Nu ai cum sa blochezi si prescurtarle doarece unele litere se pot afla intr-un cuvant iar acesta sa fie blocat fara sa fie ceva ura in el.

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, eu nu cred ca este bine deoarece de asta exista si membrii Staff, pentru a acorda pedeapsa necesara in caz de un jucator spune ceva vulgar pe chat. De la mine ai :contra:

MrPies1

User
    Player
    Salut!

Dupa cele citite mai sus, dupa parerea mea, aceasta propunere nu ar fi una tocmai buna deoarece s-ar putea intampla foarte multe greseli poti sa scrii ceva normal si sa iti dea cu cenzurat. De asemenea daca nu ma gresesc a mai fost o incercare de genul insa a esuat si nu a mers cum trebuia.

Votul meu este :contra:

FenixG3

User
    Player
    Exact cum au zis si ceilalti mai sus, un astfel de program ar putea reduce din injuraturile uzuale, dar mereu se va gasi o metoda de a le cenzura, ceea ce ar face acest plugin inutil.

Votul meu este :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Nu cred ca propunerea ta este una foarte buna. Sunt de acord cu cei care au votat si mai sus. Daca s ar adauga un astfel de program, cred ca pe unii jucători i ar lovi creativitatea in plin si ar incepe sa creeze noi injuraturi.

The_wolf_gir

User
    Player
    Salut!

In opinia mea nu ar  functiona astfel de program

De la mine ai :contra:

NonsenseLady

User
    Player
    Buna !

Ideea ta este una buna, dar pacat ca nu poate fi aplicata. Cum s-a discutat mai sus, jucatorii pot fi foarte creativi si sa creeze injuraturi noi prin inlocuirea literelor cu cifre si asa mai departe.

Last edited by a moderator:

Sergetec_S

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut, s-a incercat si in trecut asa ceva cu un plugin, insa mereu se vor gasi modalitati noi de a jigni pe cineva. Pe langa asta, uneori poate sa nu lase jucatorii sa spuna cuvinte care in alte limbi inseamna altceva, cum ar fi "cum" care are alt sens in engleza, si sunt multe astfel de cuvinte care nu pot fi incluse in acest plugin, deoarece ar influenta intr-un mod negativ comunicarea jucatorilor pe chat. In final, pentru asta suntem noi staff-ul aici, ca sa ne ocupam de chat si ca sa oferim un gameplay cat mai bun jucatorilor.

In concluzie, eu sunt :contra: propunerii tale.

Status
    Not open for further replies.